Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

vierka86

ja mam bielu telovu a ciernu, vobec to nenadvihne ze vidno bradavky a mam 70 AA. Minule som si dala maminu, ta ma 75 A a mala som doslova bomby ;DD

silviklh

vierka aj podla mna to vyzera super.ty si to objednavala odtial,ano? a velkost si si objednavala aku-70A alebo 70AA ?a to nenadvihne tak blbo,ze vidno bradavky?neviem si to celkom predstavit.ale ma to laka objednat,ved este tri mesiace ,uz ma to nebavi byt lata

jajka555

vierka
vyzera to krasne :)) a to su take vyberatelne vyplne, ci su tam stale? a teraz maju na nich akciu, inak su dost drahe

vierka86

jajka tuto som myslela
-odkaz odstránený-

ale ako vidim uz maju aj obrneny transporter ;DD
-odkaz odstránený-

katka33

Baby, odfotim sa, len ked mi vyberal stichy, zalepil mi ich nejakymi pasikmi a potom mi ich zase este obalil takymi "vankusikmi" lebo sa bal, ze ked mam taku tenku kozu, aby mi to ta podprda neroztyrila ...takze do utorku ich mam mat este oblepene a potom ze si to mozem opatrne dat dole. ( ze potom uz len tie rany podkladat, aby mi to ta podprda netlacila)
Takze ja ich mam stale napol prelepene....
Inak ak mi odlepil tie pooperacne pasky, ulavilo sami,len mam pocit, ze mi viac "nabehli" vzrchu...dovtedy som mala ten prechod taky plynuly, to mi asi tie pasky drzali a teraz ked vrch je volny, tak ich mam skoro ako gulate implantaty...ja sa uz na ne radsej ani nepozeram...a naozaj sa obavam si tie vankusiky vobec odlepit, lebo viem, ze potom nastane faza obzerania, pozorovania...hladania rozdielov a uz sa vidim, co si tam vsetko najdem...ale v utorok sa pofotim a poslem foto...

vierka86

baby vy vystuzene a to ja odkedy som na ottovi objavila vystuzenu podprsenku s dvojitym gelovym vystuzenim a efektom silikonov ine ani nemam ;DDD ale je fantasticka a z mojich podla doktora poliek ;)) mi spravi pekny vystrih, tak aspon zatial, kym nemam po opke

cayman

baby neviem ktora tu spravila promo na CK podprdy, ale chcem sa jej podakovat. kupila som si 2 komplety za cenu, co mam v BA jednu podprsenku. A kvalitou sa to neda porovnat, su uplne hebucke a perfektne sedia :)