Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nathania

Ahojte..:)
Dost dlho som premyslala nad zvasc.prs.,citala forum a uprimne,ste tu vsetky super..Kazda skusenost pomaha!:)
Pripajam sa k Vam,lebo uz som absol.konzulacie a som rozhodnuta...Chcem!
Len by som Vas chcela poprosit o radu/foto mam/,lebo nazory plast.lek. su rozdielne a Ja neviem..,co mam robit.
Mam 166/65,pod prs.84,cez prsia 95.
Podprsenka vacs.A Oproti tomu,co citam na fore,ste vacsina velmi stihle..Takze tazko sa mi rozhoduje.Mam jednoducho taku stavbu tela,siroky hrudnik...a preto neviem,aku velkost si dat..
Jeden lekar navrhol 300,stredny prof.,pod zlazu... Druhy 350,stredny pr.,pod sval..
PROSIM,poradte mi!!!!Budem vdacna za kazde slovo:)

barbora10

katka

dva tyzdne od operacie nemozes ocakavat,ze budu vyzerat podla tvojich predstav a prirodzene nech mas aj anatomy.ako pisu dievcata,treba im dat cas a po 3 mesiacoch urcite uvidis a i pocitis zmeny.je sice pravda,ze v niektorych pripadoch ani anatomickymi nedosiahnes ulne prirodzeny efekt,ale od trsku som este neprirodzene anatomy ani nevidela,takze daj tomu cas.po dvoch tyzdnoch predsa nebudes doktora trapit,ze sa ti nepaci tvar,kedze este stale nemozes hovorit o konecnom vysledku.

Nelina27

jej katuska, ty by si chcela nemozne na pockanie a zazraky do troch dni:-))) ved im dopraj trochu casu, si len 2 tyzdne po, vsetko je este take surove a opuchnute, urcite po 3 mesiacoch budu vyzerat inak... mne dokonca kamoska povedala, ze jej tak po roku boli akoby spravne usadene, poddajne a vsetko na svojom mieste, ze ich citila uplne ako svoje. ja som bola dva dni pred tebou, aj moje su opuchnute, tvrde a naliate stale, ale ved do leta este maju este casu dost, neboj nic, budes spokojna nakoniec.
kobra tak drzime palce zajtra, ty ides kam na opku, prepac uz mam chaos z toho, je nas tu celkom dost. co sa tyka toho nosenia pooperacnej, nas doktor Cerven dovolil nosit uz normalnu podprsenku (ale nevystuzenu) po 3 tyzdnoch od opky na den, spavat v retro vsak treba do 1,5 mesiaca... takze tvoja 40 kludne aj v novom pradielku moze byt absolvovana podla mna:-)))

kobra17

Katka
Ahaaa.No tak to určite ešte počkaj,nerob paniku.Určite klesnú,neboooj.Aj mňa ubezpečoval,že výsledný efekt uvidím až po troch mesiacoch.Len som sa tiež zľakla,že niektoré babulky tu majú pekné prska už pár dní po.Tak držím palce a určite budú pekné!!! Ja sa spolieham len na to,že to páni dr.nerobia prvý deň a majú dlhoročné skúsenosti.Ale aj tak sa bojím,ale asi každá jedna to prežíva,tak sa utešujem,že keď to zvládli iné,musím to aj ja.Nejako už len bude.

katka33

Kobra 17
2 tyzdne...ja som bola v piatok na kontrole povedal ze vsetko ok...ale aj na kontrole som vlastne lezala. Dovtedy som si nikdy nerozpla podprdu v sede...vzdy iba ked som lezala a vtedy je to v podstate v poriadku. Iba cez vikend som sa na seba pozrela v zrkadle postojacky. A doktor mi povedal ze a to bude usadzat a klesnu ze az za take 3 mesiace budu vyzerat ako by mali...tak ho nechcem po dvoch dnoch otravovat s tym,ze sa mi nepaci tvar.

ale ty sa neboj, vies kazdy od toho ocakava asi nieco ine...niekto je rad ze ma plny hrudnik, lebo pred tym tam nic nemal. Mne neslo ani tak o velkost, mne sa uz aj tie 320 zdaju na mne velke nenahnevala by som sa ani keby boli ocislo mensie, mne islo predovsetkym o to aby vyzerali prirodzene ( preto som si vybrala aj ten anatom ) a hlavne aby mali pekny prirodzeny " hruskovity tvar", tak preto som zufala, lebo momentalne vyzeraju ako gulate a vobec nemam prirodzeny tvar prsnika...

AdnavCosti

katka
Dlhsie som ti nepisala, verila som, ze sa to u teba "podda", ale ked je to stale tak - este stale je cas zajst za dr. a vypytat si ten pridavny fixacny pas, davat ho zvrchu este par tyzdnov...Asi to ma nieco do seba, ja ho poctivo nosim den aj noc a mesiac po opke mi pekne sadaju hlavne tie vrchy. Ten implantat aj spod svalu nejakych á tyzdnov "klesa", tak je este stale cas "pomoct mu", kym sa zafixuje uplne. Zvaz...

kobra17

Kočeny.
Poslala som foto pred na mail e.uhrinova@gmail.com , ale neprišlo mi nič,ani odpoveď,ani inštrukcie.Poradíte?