Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

si4si

ahojte kocky

lubs
gratulujem ze to hravo zvladas a to mas len malo po opke.

kobra
Drzim palce a tesim sa na tvoj prispevok po opke

nathania

Kobra17, Nelina27

Ahojte:) Dakujem za nazory,rady.ste mile..
Uprime,neviem,co mam robit.. Vraj mi staci 300/max.330-tam je maly rozdiel/Nagor,okruhle,stredny profil,pod zlazu.pod sval vraj urcite nie,lebo mam dostatok na uchyt./ Uvazovala som nad vacs.,ale ked sme skusali,pri 375 som vyzerala mohutne/ale viete,ako to je-len tak si prilozit a vlozit to operacne pod..je uplne nieco ine../ Nechcem vyrazne,vulgarne,ale nie malicke..,ked uz som sa rozhodla,ze to podstupim.. Je to predsa moje zdravie a peniaze.
Prosim,poradte,co mam robit?
/kiezby som mala mensi hrudnik,obvod pod..;(/ To by bolo jednoduchsie,lebo tu je kazdy chuducky....

kobra17

nathania
Neviem neviem či tie 300-350 ml nebudú pre teba malé.To je iba môj názor,lebo ja som 175cm / 64 kg,pod prsami 77 cm,cez prsia 84 cm a mne navrhol 400 ml,okrúhle,stredný pr,ale ja idem aj tak do 450 ml,okrúhle,vysoký prof.
A ty aké?Okrúhle či anatomy?Aký profil?

Babulky ďakujem.Tie modriny ma zaujímali,aby som potom nebola šokovaná.

manula

nelina27

no to ano, aj ked ja mozno nepojdem nikde inde na konzultaciu..Mudr.Fabryho pozna priatelov bratranec ,jeho zene robil, a mam nanho skvele referencie, co sa tyka aj jeho osobnosti,pristupu aj prace..a kedze som sa rozhodla pre opku v BA,kde aj zijem, tak mi vysiel on..inak som zvazovala este Pezinok, BB a Kosice...v BA neviem koho by som este mohla "otestnut" na konzultackach...este som aj zvedava na tu vasu galeriu a to mi asi vela pomoze ,ako ktore vyzeraju a kto ake robil..budem mudrejsia..
ozaj a ako budem vediet, ze uz tam mam pristup? neviem aky tu je system, fotku som dnes poslala na mail

Nelina27

jaaaj manula, to ked ta konzultacie este len cakaju, to sa este moze vsetko zmenit:-) vela spravi aj osobny dojem, aky na teba lekar spravi, mozno sa nakoniec rozhodnes pre niekoho uplne ineho... ale drzim palce nech sa rozhodnes spravne

manula

nelina27

ja este nemam ziadnu konzultacku za sebou :) chystam sa az v maji a opka tak najskor september si planujem..ja som len dospela k rozhodnutiu, ze idem do toho, tak studujem a rozhadzujem siete..ale dakujem za podporu :) potesi..

Nelina27

nathania ozaj, co tak este konzultaciu do tretice a podla toho sa rozhodnes, co bude blizsie k prvemu alebo druhemu navrhu:-)
kobra, ja som mala modriny ale nie na prsiach, skor pod, smerom dole k rebram a tam kde sa koncil spodok podprsenky, akoze nic tragicke, psotupne sa to vstrebava

Nelina27

manula, nestresuj sa, ked sa ti zdal doveryhodny doteraz, aj po uspesnej konzultacii, tak sa uz sa nedaj vyviest z miery a ver tomu ze to dobre dopadne a budes spokojna
tessy, super ze sa ti pacia a ze si spokojna s vysledkom
nathania, kedze sama pises ze mas mohutnejsiu stavbu tela, ja by som si dala tie vacsie a urcite pod sval, nech nie su vidno obrysy implantatu, tie 300 by sa na tvojom sirokom hrudniku hadam aj stratili, tak isto 350 lepsie vyniknu

manula

martinka54

dakujem pekne :)
a sak tragicky to urcite neberiem..rozumiem co pises a je mi to jasne, no nepotesilo, ze sa clovek dozveda take veci..potom nad tym rozmysla..musim si len presne ako pises verit, ze to bude ok :)