Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

katka33

Zajacik 006

no ved mne je to uz az trapne, ze sa tu len "stazujem" a uz musim vyzerat, ze naozaj asi neviem co chcem a ze som uz padnuta na hlavu....
uz sa mi to tak aj zacinalo pozdavat, aj ked sa mi zdali velke...len tento problem co teraz nastal ako som sa prvy krat postavila bez podprdy...no oni uplne zmenili tvar,neviem, dostala som aj menzes, tak mozno je to aj tym ze su cele navrete.Len naozaj sa bojim, ze pocase kazdemu tei bradavky vystupia este smerom hore...no tak kde ja ich potom budem mat akoze? Ze mi budu trcat z vystrihu pomaly....naozaj mne by momentalne bodlo, keby mi cele "ovysli" aby vyzerali prirodzene.

tessy111

ahojte,dnes som tyžden po opke a som maximalne spokojna.Mam okruhle a vyzeraju ako anatomicke.Zo začiatku sa mi zdali male ale dnes na kontrole som mala celkom dole podprdu a vyzeraju super.Aspon mne sa pačia.Manžel hovori, že su dosť velke a keby som si dala väčšie tak by som vyzerala čudne.

martinka54

manula
neber to tak tragicky. kazdy doktor je len clovek a nie pan boh. vzdy ma nejaku uspesnost. moze sa stat, 100 pacientiek super a 101 je pruser. niktora z nas nechce ist dobrovolne na reopku a kazda to chce mat na prvykrat dobre. musis verit, ze to dobre dopadne :-)

drzim ti palce

manula

Inak mam troska nervy, kamoska mi volala, ze volala so svojou kamoskou , ktorej robil prsa Mudr. Fabry a nebola po case spokojna ci co..a jej sestra takisto nie a dalsie jej dve kamosky boli uz na opravu...moc sa mi tomu nechce veru verit :P
V mojom okoli mam zatial same pozitivne ohlasy nanho..a toto ma asi nemoze odradit, on je fakt odbornik a preto som teraz z toho taka znechutena troska...ale tak vzdy sa najdu aj pre a proti su aj spokojne aj nespokojne a stat sa moze vselico...no ale aj tak

zajacik_006

Katka33
ty si jedna z mála žien, s ktorou to potichu prežívam. Čo sa týka tvojích bolestí,pobytu v nemocnici,či s nespokojnosťou. Stále som dúfala,že keď si budem čítať tvoj nový príspevok,konečne sa budeš tešiť z nových prsiek. A ty stále nič pozitívne nepíšeš. Ty si ešte neni s nimi stotožnená. Ako si písala,že máš moc vysoko bradavky a ostatné dievčatá ich majú dole,no tak napr.ja som sa na kontrole sťažovala môjmu dr.,že mne sa nepáčia keď sú tak dole. Pre moju spokojnosť mi navrhol,že mi to v lokálke odoperuje rezom okolo dvorcov a podvihne vyššie. No ďakujem,neprosím a potom som si povedala,že nie sú až tak zlé. A hlavne sú omnoho lepšie a krajšie ako pred tým. Katuška daj tvojím prskam ešte čas a ja pevne verím,že napíšeš:baby,veď ja ich mám krásne!

manula

ahojte babule, tak som si dnes konecne odfotila TO co mi ostalo na hrudi a chcem to poslat na ten mail,nech mam pristup do galerie ..mozte mi ho sem vycapit este raz nech po nom nepatram zas?
dakujem :)

Na fotke mam na jednom prse polepene leukoplasty, tak mi ich ospravedlnte, bola som si dat odstranit znamienka a nedockava som na galeriu ,tak som fotila uz teraz...:))))

katka33

Barborka 10
no ja som s apozeral presne na tvoje prsia lebo ty to tam mas poriadne "zdokumentova" asi ako jedina, pred, po, a najviac casovo usporiadanych fotiek...no ale taku "situaciu" ako mam si tam nemala...ja viem, ved preto nejdem ani doktorovi volat, ze sa mi nepaci ich tvar...verim, ze sa to este zmeni....len ma desi, ze vacsinou vsetky maju po operacii bradavky trosku ako keby padnute nadol..tym ze vrchna cast je vacsia. Na mne to uz teraz vyzera tak, ze mam tu vrchnu cast podstatne mensiu ako spodnu a bradavky mam uz teraz vo vrchnej casti prsnika a este mi trcia smerom nahor...co tomu dava uplne komicky "look" A prezrela som si naozaj asi uplne kazdu dievcinu v galerke a ziadna nema taky tvar ako ja. Tolko som sa bala, ze budem mat tie bradavky dolu a teraz ich mam az moc "hore"...

zajacik_006

kobra17
no tak ja som bola riadne modrá,hlavne pri ľavom prsníku.Ale aj toto je dosť individuálne,myslím,že väčšina žien bola bez modrín. Sama uvidíš ako bude reagovať na operáciu tvoje telo.

maria1113

ahoj katka, neboj sa, určite sa ti prská usadia a budeš spokojná, však dr. ťa poctivo pomeral, baby píšu, že on meria aj hodinu, kým zvolí správny impl.a poviem ti, že od dr. Tršku som ešte škaredé prsia nevidela. Pošli foto, aby sme teda videli, že ako to máš.