Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

si4si

nathania
a zalezi aj na tom aky mas svoj vlastny zaklad ale to urcite vies. Ta moja kamoska mala aj upravovane prsia rez okolo bradavky a jazva uz nie je vobec vidiet.

si4si

nathania
opytat sa jej mozem ale nezarucujem ti to nie kazda rada ukazuje prsia. No musim povedat ze to mas pestre myslim tie konzultacie no z toho by som bola teda jelen. Ja som sa nakoniec rozhodla pre dr. Hederu a ja to budem mat pod zlazou lebo som fitnesska a pri tychto sportoch to neodporucaju pod sval lebo sval uz potom nieje na 100 percent funkcny a to ja si nemozem dovolit pretoze to nerobim rekreacne.

nathania

si4si
Prosim Ta,som ochotna dat Ti e-mail,ak sa jej spytas,ci by chcela popisat troska a poslat foto...samozrejme,poslem jej aj Ja/;)) Bola by som vdacna!
Dufam,ze chapes,ako tazko je sa rozhodnut,pri tak sir.hrudniku..
Inac,absol.som konzult.3/ale ta tretia sa ani nerata,to sa budete smiat nad nazorom lekara-povedal mi 240vel./ Dalsi 350,okr.,str.prof.,pod sval a iny: 300,okr.,str.prof.,pod zlazu..
Hmmmm..To su rozdiely,co? Nechapem a som zmatena,lebo toto su velke rozdiely...

nathania

lubs
Ahoj:)
Ved to..aby to nebolo malo.Absolvovat vsetko to a nakoniec mat z A len B,to by som asi nepredychala len tak..
Vraj mi 300,al.330 staci..
Ozaj neviem,ako sa rozhodnut.Uz ma z toho boli hlava.Prezeram albumy a hladam podobne mne..
Skus/skuste sa pozriet na album:Della
Myslis/..te,ze ma podobne miery a tvar prsnikov? Ona ma 360,pod zlazu..a su pekne!
Poznate ju niekto,al.kontakt?

si4si

nathania
ona nie je na tomto fore teda nie je ani v galerke. ale ma ich ozaj nadherne robil jej ich dr. Hedera. ak si si neni ista skus navstivit etse dalsich plast. chirurgov. ja som bola na troch konzultaciach. dvaja dr. sa zhodli a jeden bol uplne mimo.a samozrejme to zalezi aj od tvojich pocitov. musis citit ze ano toto je ten chirurg ktoremu sa chcem zverit do ruk.

si4si

katka 33
kati neboj sa urcite sa to upravi. kamoska bola v january u cervena a ta mala belke opuchy mesiac a pol. u kazdeho je to individualne a ty si este kratko po opke takze mozes byt uplne v pohode urcite sa to urovna

nathania

si4si
Ahojky:) Dakujem,ze si napisala..
Naozaj ma kamoska 400ml?Hm....tak vidis,preco asi premyslam..a vobec to nieje jednoduche. Prosim Ta,ak je to mozne,rada by som si s nou vymen.par viet a videla foto.Budem jej velmi vdacna;) ,aj Tebe..
Vies,nechcem extrem,ale bojim sa,aby 300 nebolo malo.
...a este..vraj mam teraz 85A a ak si dam 300,budem mat 85D...
Co Vy na to? Poradte.

katka33

Baby,
inak vam velmi dakujem za podporu, bez vas by som sa uz asi zblaznila nadobro. Naozaj vdaka, ze ma povzbudzujete, ze to sa upravi.
Lubs, dufam, dufam...mam mat niekedy po 6tich tyzdnoch.

Inak to som chcela este povedat...ze preto s ami to mozno zda este o to viac "nenormalne" ze ja mam tu kozu medzi prsiami tak zdvyhnutu od kosti, ze vlastne je tam len taky "prechod" z jedneho prsnika na druhy....ze to nemam ohranicene kde mi jeden prsnik konci a kde druhy zacina...ze to tam mam ako ked prehodis plachtu cez dva vankuse...a to vyzera hrozne. Len na fotkach to nie je tak vidno ako v skutocnosti....neviem ci ma chapete...ja to medzi prsiami mam take nevyformovane asi opuchom...

Nelina27

manula, ja som tiez bola na prvej konzultacii po doporuceni kamosky, ktora bola velmi spokojna a nakoniec to dopadlo tak, ze ja som by som k tej dotycnej osobe uz nesla ani keby ma zadarmo zoperovala, je treba mat aj dobry dojem z osobneho stretnutia. ked si z Ba mozes skusit dr. Cervena v PK operuje, pripadne aj Trska je v BA, aj Racz a Hedera v Interkliniku, tu je vela lekarov, mozes si vyberat:-)