Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kobra17

katka
Jééééjda.Keď to čítam,už nemám iba strach,ale aj pochybnosti či tú moju opku zajtra nezruším.Nezavoláš tvojmu dr.,čo ti na to povie?Či sa to bude upravovať,alebo čo?Ja sa na toto odhodlávam 8 rokov a mám strach iba z toho,že výsledný efekt bude hrozný.
Prepáč,nečítam tu všetko,ako dlho si po opke?

katka33

Lubs, Vladka
Mne sa v tych paskach este viac pacili v porovnani s tym co je teraz.
Kazda fotka je ina a uplne inak to vyzera, niekde su celkom fajn a na druhom zabere je to katastrofa.
ja mam pocit ze to mam este vsetko napuchnute, navrete...aspin dufam, lebo toto nemoze byt konecny vysledok...
Pravdou je, ze ked som v polosede a mam oprety chrbat, tie prsia sa tak uvolnia a vyzeraju prirodzene, aj velkost sedi, tvar ujde...ale akonahle si sadnem bez opretia, alebo sa postavim...trcia zo mna ako dve eifelovky, uplne iny tvar, aj su vacsie a dokonca vyzeraju uplne kao gulate, normalne zboku vyzeraju ako gulate, ved ten anatom nema tolko objemu vo vrchnej casti, tak nechapem ci to je opuch, ci to tak bude uz navzdy...ale ak to ma takto ostat, tak ja budem musiet uz len lezat, aby to vyzeralo prirodzene, lebo postojacky je uplny des! je to normalne? A to by som povedala, ze na fotkach to vyzera omnoho lepsie ako v skutocnosti ked sa na seba postojacky pozrem...to sa mi chce len plakat. Stale si vobec necim boky pod pazuchami a mam pocit, ze je to stale opuchnute...alebo to je ten implantat, no uz si nerozumiem.
Zavidim vam, co sa tesite hned, ze mate krasne prsia...ja myslim, ze mne musia klasnut minimalne o 5 cm, odpuchnut zo vsetkych stran a straaasne zmaknut a povolit, aby sa vobec na nejake prsia podobali...

kobra17

Babulky ešte otázočka. 5 týždňov po opke budem oslavovať 40 r.Myslíte si,že aspoň tento jeden deň budem už môcť stráviť v normálnej podprde? Lebo dr.povedal,že tú špeci budem nosiť 6 t.,a na int.som čítala,že niekde hovoria,že ju treba nosiť 4t,inde 8t.Tak neviem.
adadka
Ďakujeeeeeem

kobra17

Ahojte babulky.
Tak zajtra je deň D.Ráno o 10.h už budem sladko spinkať na op.stole.Začínam mať veľký strach,nemôžem ani jesť.Dr.mi navrhol 400 ml.stredný pr.,gulaté,ale ja idem do 450 ml.vysoký pr.,gulaté.Asi si radšej zvyknem na väčšie,ako by som mala mať stále v hlave,že som si mohla dať väčšie.Tak len dúfam,že som to neprehnala a nebudem plakať nad rozliatym mliekom.
Moje miery: 175 cm / 64 kg
pod prsiami: 77 cm
cez prsia: 84 cm
Odfotím pred,potom aj po a pošlem.
Tak sa tu mávajte pekne.Ahojte.

adadka

lenkea,

70C a malé?
No ja neviem, ale kedže viaceré sme štíhle s nulovým základom, tak sa mi 70 C zdá total v pohodičke. Nie?

si4si

jahoda
no autobusom ti neviem povedat ja sa premiestnujem autom takze MHD spoje vobec neovladam.Ale opytaj sa sofera urcite tak blizko musi stat aj autobus su tam nakupne centra. aj ja som bola u dr:Hederu.

lenkea

tak baby ja sa silno zasmejem, ked za par tyzdnov budete vsetky doradu plakat, ze ste si mohli dat väcsie... :-)
a verte tomu, ze to tak bude, hovorim z vlastnej skusenosti...mam 300VP gulate, 164cm, 49 kg a su dooost maleee.... 70C..

Luxury

Katka, ver tomu,ze ked ti tvoj muz povie ake je to sexi a ze ich mas krasne a ze ti seknu, tak to bude hned ine.... je to zmena a na zmeny si zvykame, neda sa to hned, niekto dlhsie, niekto kratsie, a my sme tvory adaptabilne...a najme my zeny sme silne :) bude to super, len to chce cas, uvidis....

katka33

No ja mam anatomy a aj tie sa mi momentalne umele...Luxury, ja viem, ty sa bojis o to pretocenie,ale ja si tie okruhle ani nechcem predstavit ako by vyzerali.
Neda sa to objektivne posudit, kazde telo je ine...ale za seba mozem povedat, ze uz tieto anatomy na mne dost trcia....to len dufam, ze klesnu a usadia sa...ale okruhle by na mne vyzerali otrasne, umelo a totalne nevkusne.

Lubs,
no ja sa za to az hambim, ja neviem ci to vobec aj poslem, ja budem najhorsia z celej galerie. Dnes po prvy krat pocitila nejake "nalievanie" ale to som mala podprdu dole a bolo to len v oblasti tych bradaviek...oni mi uplne vystupili dalsi centimeter do priestoru a tym tie prsia maju naozaj trojuholnikovy tvar. Dnes mi ale po niekolkych dnoch tie prsia znovu "horia" neviem ci je to tym, ze som sa obzerala dlhsie v zrkadle bez podprdy...ja si ju uz asi radsej nedam dole...