Lubs, Vladka
Mne sa v tych paskach este viac pacili v porovnani s tym co je teraz.
Kazda fotka je ina a uplne inak to vyzera, niekde su celkom fajn a na druhom zabere je to katastrofa.
ja mam pocit ze to mam este vsetko napuchnute, navrete...aspin dufam, lebo toto nemoze byt konecny vysledok...
Pravdou je, ze ked som v polosede a mam oprety chrbat, tie prsia sa tak uvolnia a vyzeraju prirodzene, aj velkost sedi, tvar ujde...ale akonahle si sadnem bez opretia, alebo sa postavim...trcia zo mna ako dve eifelovky, uplne iny tvar, aj su vacsie a dokonca vyzeraju uplne kao gulate, normalne zboku vyzeraju ako gulate, ved ten anatom nema tolko objemu vo vrchnej casti, tak nechapem ci to je opuch, ci to tak bude uz navzdy...ale ak to ma takto ostat, tak ja budem musiet uz len lezat, aby to vyzeralo prirodzene, lebo postojacky je uplny des! je to normalne? A to by som povedala, ze na fotkach to vyzera omnoho lepsie ako v skutocnosti ked sa na seba postojacky pozrem...to sa mi chce len plakat. Stale si vobec necim boky pod pazuchami a mam pocit, ze je to stale opuchnute...alebo to je ten implantat, no uz si nerozumiem.
Zavidim vam, co sa tesite hned, ze mate krasne prsia...ja myslim, ze mne musia klasnut minimalne o 5 cm, odpuchnut zo vsetkych stran a straaasne zmaknut a povolit, aby sa vobec na nejake prsia podobali...