Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

katka33

Baby,
nedela asi nie je moj stastny den, minulu som mala depku, ze su obrovske, tuto nedelu som sa odvazila postojacky pozret na seba v zrkadle a som zhrozena!
Vyzeram ako moriak na den vdaky vzdania....tie prsia na mne trcia, uplne umele, neforemene,vysoko osadene, no citim sa ako keby som prezila pad z lietadla a niekto ma poskladal z roznych casti tela. Tie prsia na mne stoja ako umele.
No som uplne hotova, ja verim, ze sa to este zmeni,ale aj tak sa mi to vobec nepaci. V polosede je to este ako tak, ale ked stojim, trci to zo mna, neforemne...no hroza.
A moje bradavky nespoznavam, ked lezim, je to este v pohode, ale ked sa postavim, normalne citim ako sa mi "vytlacaju" tym tlakom dopredu, stoja uplne mimo a su cele navrete, ze myslim ze mi ich roztrhne. Mal niekto podobne pocity? V pondelok budu 2 tyzdne po operacii, vacsina z vas tam ma fotky tak 3 tyzdne po a tie prsia vyzeraju normalne....na mne to vyzera kao dva trojuholniky trciace dopredu...hroza...

Veronika 86

Lubs,
no mne sa zda, ze mam podobny zaklad ako ty, aspon podla foto co som si vsimla :) tak dufam, ze ja nebudem sklamana z velkosti..som zvedava na tvoju foto :)ty mas okruhle, ze?

Nelina27

vladka, ja som dnes 2 tyzdne po a prvy raz od opky sa mi zda, ked som bola rano hodinku bez podprsenky, ze su mensie... a to este stale vidim ze su opuchnute trochu a akoby naliate, takze isto sa este zmensia a usadia, aj ked mne pripadaju velkostou akurat k mojmu telu. dnes som poskusala aj stare plavky, u trojuholnikovych vrchov povyhadzovala vypchavky, no aka parada teraz:-) ale isto pojdem nakupit aj vacsie velkosti lebo prsia mi z tychto priam prekypuju, konecne:-)))
nasla som na nete internetovy obchod CK slovensky, ale bez vyskusania sa neodvazim objednat zatial a tusim maju na sklade len take mensie kosiky, ktovie ci mi bude C dobre ale mozno aj D budem potrebovat... o tyzden idem kupovat konecne normalnu podprsenku na den, ako sa tesim:-)

katka33

Vladka, vitaj v klube!
Zmensia sa trosku...ale zase nie o cislo. Ja mam napriklad este opuch na tej hrudnej kosti medzi prsiami.Ze to mam cele zdvyhnute skoro o centimeter v porovnani s brucho. A to budu v pondelok 2 tyzdne co ma operovali. Tak len tomu daj cas, ty si tam mala aj krvacanie, skus jest Wobenzym...ale nevybrala si si ty tie vacsie implantaty z ponuky?

AdnavCosti

vladka
Ja som prala prvykrat po tyzdni, v rukach nema vyznam, ja mam na pracke taky 20min. program, tak som dala na ten a na radiatore a s fenom je za dalsich 5 min. sucha.