Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Jahoda_

Si4si
jaj myslela som aupark nie avion :-)). Vieš ja tam pôjdem autobusom a MHD. Takže z niv pôjdem mhd na einsteinovu, len neviem či z tej zastavky kde mi zastavi autobus mhd na einsteinovej je to ďaleko do inrerkliniku :-(( Chcela by som isť k dr Hederovi.

Luxury

Ahojte,
akurat, ze pozrem, co je tu nove:)
Gratulujem novym prsaticam:) Tessy a Suzie.

Lubs,ja som nie az taka chuda, iba utla:) inak mam pri svojej vyske uplne normal vahu a praveze si hovorim ze by som mohla dat 5 kg dole..ale to az po operacii, aby som si neoslabila organizmus, zatial staci odvodnit 2 kg:) takze podla mna to bude ok, ak mi to pekne urobi :)

zonda

silviklh,

nemaj strach, gulate posobia prirodzene aj na chudych. Ja som extra chuda a su uplne prirodzene, tie prsia su pod svalom, hore mi nevidno ziaden prechod - na fotkach to blesk presvetlil, tam to tak moze posobit, ale nazivo ani nahodou. A baby ktore hovoria, ze gulate by na nich vyzerali strasne, to nemozu tvrdit, ak na sebe tie gulate nevideli. Rozhodni sa samozrejme podla toho, co teba viac laka, ja ta len ubezpecujem, ze nic neprirodzene z gulatych mat nebudes. Gulate boli neprirodzene, ked sa davali pod zlazu a extremne velke.

kleopatra4589

Caute, caute :)

Ako sa mi maaaate?? Niekto novy po opke, komu mozem blahozelat?? Alebo tesne pred opkou, komu mam drzat palce?? :)

si4si

jahoda
interklinik je daleko od avionu. musid ist smerom na aupark za auparkom druha odpocka a pripojis sa na cestu spat.po tom po lavej ruke budes mat aupark a pojdes rovno a za benzinovou pumpou budes mat este presklenene budovy a posladna je relax centrum pri relax centre su aj tabule budu ta navygovat ale je to vidiet aj z cesty neda sa zabludit. Ku komu tam ides?

Veronika 86

Lubs,
ja som tiez na to myslela, ze pre tie chude su lepsie anatomy, ale zase ja tam to nejake masko aj poriadne svaly mam a mne Dr.odporucal gulate, oni su tiez za prirodzene prsia, tak snad nebudem mat taky umely look s gulatymi :)

Jahoda_

Idete niekto do Interkliniku? Ako sa tam prosim dostanem? Je to ďaleko pešo od Avionu? Alebo niekde blízko, vedľa? Viem že v nejakom relax centre ale neviem presne odhadnuť kde pretože ďalej ako Avion som nebola. A ak pôjdem s MHD na Einsteinovu ulicu, kde je ten interklinik tak autobus aspoň stoji niekde nablízku? Ďakujem