Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

cayman

martinka
ja takisto citam ako zavislak, len ty si sa stiahla a si nepamatam, ze by si pisala ako sa mas :) takze predpokladam, ze si spokojna. ako vyzeraju jazvy, tak isto ako po prvej opke? uz sa tesim na fotky :)

katka33

Nelina,
uz sme to tu preberali par minuly tyzden...ak mas chaos z inchov...1 inch je 2, 5 cm ... a velkosti su americke..takze spodok ak mas tu M z VS ti bude stacit XS, alebo S, zalezi to od strihu....

nathania

si4si
Inac...je rozdiel,pod svalom a pod zlazou..
Mne bolo tiez navrhnute pod zlazou...a to je asi ten rozdiel,preco len 300,str.prof.,Nagor,okruhle..,pri mojich mier. pod prs.84 a cez prsia 95
Co si myslis?

nathania

si4si
Prosim Ta,tak sa spytaj.Budem rada,ak mi poradi,pomoze pri rozhodovani../ale ved Ja nechcem cele foto,ani adresu/ Naliehat ale nebudem.Len je tazke sa rozhodnut................myslim,ze mi rozumies.

kobra17

Babulky ďakujéééém za podporu,ale čím je to bližšie,tak tým viac sa bojím,bojím,bojím.Ani spať dnes nebudem.Nech je už potom.Tak sa tu majte,ozvem sa hneď ako sa bude dať. pa pa

Nelina27

dievcata prosim vas, nemate niekto skusenosti s objednavanim z Victoria Secret? ja som uplne mimo z tych americkych velkosti, vobec netusim aka velkost podprsenky by mi sadla ani ako si to mam pomerat... a tam su tak nadherne veci

suzie3

nathania,
celkom chapem, ako sa citis, ja som bola tiez zhaluzena z tych velkosti...Ja mam 168cm,pod prsiami73, a mne navrhol doktor 400 a som sa toho bala tak mam 375ml. Dnes mam 5 dni po opke, a uz teraz lutujem ze som nesla do vacsich, je pravda ze je este malo po op ale zdaju sa feest male aj frajer sa smial ze za tie peniaze cakal vacsie :) Inak zalezi aj aku mas postavu, napr. boky, aby to vyzeralo sumerne.
Ale nie to som chcela. Na izbe lezala so mnou baba, ktora mala pod prsiami 83 cize skoro ako ty a Ona mala 400vky a tiez sa jej zdali male, ze sa stratili na tom hrudniku...ona mala povodne mat 450 a tiez sa bala, ze to budu bomby ale neboli by.
tak prajem ti aby si sa nakoniec spravne rozhodla :)

martinka54

cayman
citavam stale, ale prispievam pomenej. po reopke som sa dala celkom rychlo dokopy ani to nebolo. teraz budem mat 6 tyzdnov. prave stahujem fotky a popridavam. dam fotku tesne pred reopkou a postupne ako sa hojili :-)

adadka

Kočeny,

boli ste niektorá na augmentácii v Esthemede? Ja tam idem na opku 4.5. k primárovi.

Máte nejaké skúsenosti?