Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

b4rbie

Baby aj ja uz robim, tak neprispievam moc =( ...

Trosku sa bojim, lebo ako mam v retropodprde napratane prsia tak mam tu medzierku medzi prisiami... spravila sa mi tam vyrazka tak si ked si ju dezinfikujem, tak iba tam strcim tamponik a poprdu nedavam kvoli tomu dolu, a prsom som si nahmatala implos, ale len na jenom prsu. Ked prst polozim do "ciarocky" a pritlacim na prave prsko, tak je ako moje, ked ale potlacim na lave citim tvrdy okraj silikonu je to normalne??????

suzie3

silvikh
ja mam 168cm,57kg. pas a boky neviem ale ja niesom vobec nejaky utly typ. rifle Č.28
Preco? tiez rozmyslas nad velkostou implosou?

martinka54

cayman
pisala som hned po opke parkrat, ale ani nie po tyzdni som nastupila do robotky, tak som ani neprispievala, ale citala som poctivo. tieto nove kocky uz moc nepoznam. citam stalo, ved toto forum je ako droga, ze neviem prestat, len uz nemam taky prehlad ako ked som isla na prvu.

si4si

nathania
volala som jej zatial mi to neberie asi je este v rakusku ale ona mi zavola spat tak jej poviem. ale ak ti mozem zatial poradit tak chod na omlazeni.cz tam su babz co maju pod sval aj pod zlazou a vseliake velkosti staci sa len zaregistrovat a ist do diskusie

nathania

suzie3
Ahojky:)si mila,dakujem za nazor a radu:),ale teraz som este viac zamotana..
400,al.450?? Wau..tak to uz je nieco.. Prosim Ta,Ona to mala pod sval? Lebo Ja mam navrhnute pod zlazu,kvoli tomu,ze mam svals./zlazu/a ked mi prezer.prsia a premer.,tak chytil 4 az 5cm.. .Prave mam ine,vacsie..,to bude trocha upravovat,aby boli rovnake/
Pod sval sa davaju vacsie,lebo ich zatlaci sval,aj zlaza..vsak?
Preto pod zlazu staci mensia velkost a tym sa to vyrovna????
Prosim ,poradte mi...