Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzi16

hmm, nie len kvoli korunkám, ale aj kvoli jeho práci samozrejme, lenže to som vtedy ešte nepoznala prácu Tršku, takže to ma potom upokojilo...

zuzi16

nelina 27

a ty si chodila na kontrolu do BB? a konzultačka bola kde?

ja ked som volala dr, tak mi povedali, že opka v PK a konzultačka a kontroly v BB,hmm...to je ale dost daleko z Ma, alebo z Ba, niee????

preto som si vybrala dr.Tršku, ale je pravda, že kvoli korunkam by som sla radsej k Cervenovi, ale zase ta cesta na konzultačku a na kontroly mi vyrovnajú tu cenu u Tršku asi, či nie??´

kolko si teda platila v Pk u Cervena???

Nelina27

manula, ano ja som bola operovana v PK, zavolaj sestricke ohladne terminov, tel.cislo je na stranke novamedu a inak ceny maju rovnake v BB aj PK, vlastne je to najlepsia cena v BA a okoli:-)

silviklh

suzie3

skor rozmyslam,preco sa ti zdaju tvoje prska male,ked mas az 375 !ved to su skoro 4ky! ja mam 169 cm a budem mat 350 a to budu tiez skoro stvorky (preboha! ) a to je urcite nie malo..ale zase ja mam 50kg,tak to je mozno v to mten rozdiel taky vizualny myslim.

zuzi16

vladka19

posli už neake fotečky, strášne som zvedavá zvlášť na tvoje prsia..ved vieš prečo?

stále neviem, či aj imploš,hmmm..

si spokojná teraz???

manula

nelina27
malo tam byt ,ze teba tiez Cerven a v PK ? :D

barbora10
teda dakujem.:)))).no netrepem, potrebujem vylepsit, v lete v plavkach moja celozivotna trauma :))
a vy ste tu vsetky take chudulky..ja som tu asi najvacsia a kozy nic :D

manula

nelina27
aj teba som pozerala, pekna praca a tiez teda Cerven a v PK?
Ja som myslela, ze v PK bude este neskor termin,kedze vela bab chce od neho z BA a okolia a PK je predsa blizsie ako BB, ci v Pezinku je to drahsie ako v BB? asi ano..predpokladam..skusit mozem ,mas pravdu, aj tak mozem mat opku najskor zaciatkom jula, to bude 6 mesiacov po dokojeni,ale inak jul,august nic moc na opku, v tom teple :( preto riesim september, oktober..asi to skusim teda..nemas nanho cislo? ak nie sak si ho najdem na nete na stranke Novamedu ci mam volat do Pezinka?

manula

barbora 10
nelina27

no baby, teda aka podpora...odpadavam :) dakujem...no chcela by som pekne prsa ..a ked vravite, ze mam pekny zaklad, tak ste ma potesili, ja to nejak neviem posudit, mavala som pevnejsie pred tehotenstvom, toto mi zostalo po dokojeni ..vytahane a makke

b4rbie

ahojte, no mam take nervy, ze normalne som si zapla net aj v praci, a to je uz co povedat...

V pondelok sa stretneme aby som mu to ukazala, no vravel, ze mi nevie takto cez fon. cca povedat, co to moze byt, a tazko sa to aj vysvetluje, tak si myslim, ze ma asi ani nechapal...

Snad to bude ok, radsej zazijem hambu, ze tam nic nemam, ale vazne citim prstom ze to je proste implos a to ani netlacim... keby som to citila zo spodu tak v pohode, ale mozem to citit aj pri okraji z boku?