Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

b4rbie

a zabudla som, ze tu podprdu si davam dolu len ked repickujem, alebo ked sa sprchujem... vtedy ich rychlo pokukam...inak ju mam stale na sebe...

a vyzeraju dobre len sa mi zda, ze tam kde ten okraj citim, je to aj viac viditelne ako to bolo pred tym... mozno som si to len vsugerovala a teraz zbytocne panikarim

b4rbie

Katka
daj tomu trosku cas, mne tiez najprv staly ako skaly ale teraz ked mam tu podprdu tak mam aj ciarocku ked sedim.... a je to urcite silikon, co sa divim, lebo je to dost vysoko, a si myslim,ze tam mal byt uz sval, je to na dotyk dost neprijemne, ako keby som ten implos mala rovno pod kozou a prelieval sa ked na neho polozim prst /netlacim/, uz som pisala aj doktorovi ale asi mu zatra aj zavolam...

viem, ze okraje implosov mozu chude dievcata citit, ale hore??? a take tvrde? ach jaj asi ani nezaspim...

korki

vladka, jasne, ze aj ja budem mat niekoho, kto mi pomoze. ale ked to mi bude aj tak luto, nepomojkat sa s malym,ked budem v podstae stale prinom... ze ci sa to aj da vobec... ?

korki

ahojte
vladka, zaujimalo by ma, ako to zvladas, co sa tyka nenosenia malinkeho??? aj sa to da, ked ho mas pri sebe, nezobrat ho na ruky???

inak baby, ja uz som dva tyzdne od choroby, dokonca som mala mat tento tyzden vo stvrtok opku, ale sak viete, ze chripka mi to prekazila. ale to vam chcem povedat, ze ja sa stale necitim ok. dalsi termin mam sice az 27. 4. co je az o vyse mesiac ale aj tak sa bojim, ze dovtedy nebudem ok. v stredu idem na krv a na vytery k mojej dokine, aby sa zistilo, ze co sa ma stale tak drzi a uvidime. a este do toho, prisla jar a s nou aj moja alergia. neviem, ci to nema suvis aj s tym, ze sa neviem dat do poriadku. co vy na to???
a co sa tyka alergie, tak myslite, ze ma budu moct operovat, ked budem mat kychaciu sezonku???

suzie3

vladka
tak to je super, ze to takto zvladas. Ja som sa dnes aj chytila vysavat, ale som to rychlo vzdala. Moj prsny sval, hlavne ten lavy- tam mam asi opuch alebo co, je uplne vyradeny z prevadzky. Au.
Ja co viem tak v novamede sme ten pas mali vsetky...Inak dovolil ti doktor si aspon na chvilku rozopnut tu podprdu??
Lebo mne prizvukoval ze do stichov nerozopinat.

suzie3

vierka
zalezi od viacerych faktorov, od tvojho zakladu, cize ake si mala prsia pred tym, od sirky hrudnika, od celkovej vysky, od toho kolko sa ti pod sval zmesti...a ja neviem od coho este...kazdopadne ak ti doktor povedal ze to budu trojky tak mu ver, oni to maju v oku...predsa len, roky praxe :)

uplne inak bude vyzerat 300 ml na babe ktora je chuducka a utla a ma pod prsiami 70 a inak na babe ktora ma hrudnik sirsi a pod prsiami ma 83cm, a viac koze, viac svalu, viac tuku

katka33

B4rbie,

prosim ta!!!!!AKu ciarocku? Ty mas ciarocku?! ANi mi nehovor, lebo ja myslim ze som mala este trosku vacsie prsia a ja tam mam taku medzeru, ze by sa mi medzi ne zmestil dalsi prsnik, ale vlastne to mam tak opuchnute, ze mam pocit, ze mi tam uz rastie ;)tak mi nehovor, ze ty mas ciarocku medzi prsiami, lebo to uz nezvladnem!!!
A ty sa vobec nerozopinas? No ja ti s tym implantatom neporadim ( to zatial nemam ;)ha-ha ), mozno je to len nejak vytlaceny sval...nemyslim, ze z pod svalu by sa ti dal tak lahko nahmatat implantat, neboj. A ked sa sprchujes, a das si dolu podprdu ako to vyzera?

Vladka...no, so mnou je to tak ze pane boze, daj mi trpezlivost, ale OKAMZITE!!!!Idem sa zblaznit z toho ze nic nemozem robit, potom stale len na to myslim...dnes som si "poodbalovala" kvety a kricky v zahrade tak ma to trosku priviedlo na ine myslienky. Ja viem, to chce len cas....len tie dva tyzdne mi pripadaju uz ako 2 mesiace...

vierka86

baby mozem sa nieco spytat, trosku tomu nerozumiem, niektore maju 350 ml a maju Bcka, niektore 300 a maju C, ako je to mozne, podla sirky hrudnika?

suzie3

vladka
no mne kazal doktor prist o 10 dni na stichy. A inak aj ja mam ten pas, zvrchu pochopila som to tak, ze aby mi tie silikony (okruhle) nevybehli hore.
No a inak, tak tri krat do dna beriem tabletky na bolest, striedam flector rapid a este jedny, dost ma to boli, a to si o sebe myslim ze niesom ziadna padavka. O malu sa mi strieda cela rodina na striedacku, lebo ja niesom schopna. Mam tie prsia take navrete, ruky nedviham skoro vobec...len uz cakam kedy sa to zlepsi.. S tym spatim som na tom podobne.hrozneee, a najhorsie je, ze takto vydrzim spat najviac tych 5-6 hodin v noci, takze cez den to dospavam...no hrozna som uplne :)