Adnav,
No super, to muselo dobre padnut!
Lubs,
No ved asi aj v tom bude pes zakopany, ze som pedant a ked nieco nie je tak ako som si predstavovala, ide ma rozhodit...a kedze nechosim do zamestnania a nemozem doma poriadne nic robit, stale myslim len na to..no ale idem si nieco najst a realizovat sa nejak a hadam casom klesnu, odpuchnu a hadam sa aj na nejake prsia zacnu podobat.
Inak dnes som mala "grand opening" a musim povedat, ze ked som si dala dole vsetky vankusiky, naplaste a prelepenia jaziev, hned tie "smuchliny" vyzerali lepsie, aj ked to este nie je ono. Len som nepochopila tie prelepene pasiky cez rez...nemam si olupovat tu uschnutu krv, ze si ju mam nechat zlupnut samu...a dnes som si mala dat dole tie pasiky..no ako odlepis6 pasikov z kazdeho rezu ked su prilepene o tu chrastu..no trapila som sa s tym hodinu, kym som si ich nahmatala na tych gumenych prsiach a potom pomalinky tahala..no niekde sa mi "podarilo" odtrhnut aj tu chrasticku a zacalo mi to mierne krvacat...a na kazdej rane som si nechala aj 2 pasiky, ktore ani nedokazem odlepit, co drzia na tej chraste tak silno, ze by som to vytrhal az do ziveho hadam...no naco bolo toto dobre...koli trom dnom...no a tolko som s tym zapasila, ze som sa bala ze mi tie silikony uz vypadnu...uz som aj nieco pofotila, tak poslem Live fotky. LAe repikujem ich cele, lebo mam tu kozu podrazdenu z tolkych leukoplastov. AJ ten opuch si natieram a zda sa mi ze uz mizne...no prve pozitivum po dvoch tyzdnoch dievcata!!!!Taka som rada, hadam sa to zacne uz aj na prsia podobat!!!
Luxury - moj nazor poznas...ja ti odporucam anatomy a uvidis, ze aj tie budu dost...alebo chod teda do stredneho profilu ked gulate...ale ja keby idem na gulate, tak idem pazuchou....ale rozhodni sa podla seba, intuicia je najlepsi radca.