Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Nelina27

vladka tak dnes si si spravila samonasieraci den :-))) ale hlavne ze to dobre dopadlo a prska mas podla pravitka:-)
katka nechapem ako mas tie jazvy posite a polepene a kde sa tam vzali tie ranky, cudne, ja som po 10 dnoch po stichoch nemala nic iba pasiky zositej koze, ziadne chrasty, no ale hlavne si to nasilu netrhaj dole, ved ja sa zase pofotim ale jazvy vyzeraju super zatial

adadka

Luxury,

aký máš obvod pod prsiami? Ja som tiež strašne útla. Nebudú ale potom tie imploše s vysokým profilom moc trčať do predu?

Na hláške: "dnes mi plantal svetrík" som sa pobavila :)). Som na tom podobne :-))

Luxury

Katka, ty mas velkost teraz 75A ? :D ja umrem :D takze ja tie moje becka asi este po op vynosim :)

Katka,ano viem, co sa profilu tyka...musim vysoky, bo tie implose su uzsie, ja mam utlu hrud, aby netrcali do stran...a dam len taku velkost, aby som nemala kozu na prasknutie...
inak ja neviem, ale on aj tie gulate robi pekne...vyzera to ako anatom...

Inak gratulujem ti k tomu prvemu pozitivu :) ja sa uz tesim, bo dnes mi tak plantal svetrik, ze hruza :(((

katka33

A zabudla som podprdu mam 75 A....a ja som stresovala ze su velke..ha, ha...ale toto cislovanie nezodpoveda normalnym velkostiam.

katka33

Adnav,

No super, to muselo dobre padnut!

Lubs,
No ved asi aj v tom bude pes zakopany, ze som pedant a ked nieco nie je tak ako som si predstavovala, ide ma rozhodit...a kedze nechosim do zamestnania a nemozem doma poriadne nic robit, stale myslim len na to..no ale idem si nieco najst a realizovat sa nejak a hadam casom klesnu, odpuchnu a hadam sa aj na nejake prsia zacnu podobat.

Inak dnes som mala "grand opening" a musim povedat, ze ked som si dala dole vsetky vankusiky, naplaste a prelepenia jaziev, hned tie "smuchliny" vyzerali lepsie, aj ked to este nie je ono. Len som nepochopila tie prelepene pasiky cez rez...nemam si olupovat tu uschnutu krv, ze si ju mam nechat zlupnut samu...a dnes som si mala dat dole tie pasiky..no ako odlepis6 pasikov z kazdeho rezu ked su prilepene o tu chrastu..no trapila som sa s tym hodinu, kym som si ich nahmatala na tych gumenych prsiach a potom pomalinky tahala..no niekde sa mi "podarilo" odtrhnut aj tu chrasticku a zacalo mi to mierne krvacat...a na kazdej rane som si nechala aj 2 pasiky, ktore ani nedokazem odlepit, co drzia na tej chraste tak silno, ze by som to vytrhal az do ziveho hadam...no naco bolo toto dobre...koli trom dnom...no a tolko som s tym zapasila, ze som sa bala ze mi tie silikony uz vypadnu...uz som aj nieco pofotila, tak poslem Live fotky. LAe repikujem ich cele, lebo mam tu kozu podrazdenu z tolkych leukoplastov. AJ ten opuch si natieram a zda sa mi ze uz mizne...no prve pozitivum po dvoch tyzdnoch dievcata!!!!Taka som rada, hadam sa to zacne uz aj na prsia podobat!!!

Luxury - moj nazor poznas...ja ti odporucam anatomy a uvidis, ze aj tie budu dost...alebo chod teda do stredneho profilu ked gulate...ale ja keby idem na gulate, tak idem pazuchou....ale rozhodni sa podla seba, intuicia je najlepsi radca.

suzie3

Silvikh,
no mas pravdu aj mne povedal doktor ze to budu skoro 4ky, a ty ked mas 50kg tak taku velkost dosiahnes aj s 350kami.
NO ale fakt si nevymyslam :) zatial vyzeraju na 2ky. Na pravej strane mam opuch, takze je vacsia ale aj tak. Dufam ze sa mylim a nakoniec predsa len z toho budu plne trojky :)

zajacik_006

zuzi16
ja mám kamarátku,ktorej robil dr.Červeň modeláciu pred cca 3rokmi. Zhoda náhod,akurát včera mi ich ukázala a poviem ti,nádhera! Rez mala okolo dvorcov potom dole po prsníkoch a v podprsnej rýhe (tzv.kotva). Tie jazvy neboli vôbec vidno,len nepatrne okolo dvorcov. Ona svoje mala veľké a ovisnuté a teraz ich má krásne hore. Len cena ma dosť zarazila 3.000eur.

zuzi16

mimuska85

asi len modelácia, ale strááášne dlho som uvažovala. Aj s dr.som sa radila a nakoniec sme sa dohodli, že len ta modelácia, že nepotrebujem aj imploše,hmm...čož stale aj tak váham, no neviem...uvidíme 18.4 :o)

nelina27

no, šak to...800€ to je hooodne...no aj tak som ešte nepočula, respektíve tu nečítala, že by DR.Červen robil aj modeláciu, teda recenzie na jeho modelácie, ale asi tu len holky nie su také, čo maju len modeláciu, alebo súúú???

Nelina27

zuzi, doktor mava vacsinou konzultacky a kontroly v BB ale nie je to uplne pravidlo, ak nema uplny nabity program tak viem ze sa da aj v PK... iba kontrola po 10 dnoch ked vyberaju stichy je urcite vzdy v BB lebo to vychadza vzdy na utorok, (kedze operuje v sobotu)... co sa ceny tyka pre mna bol rozdiel o 800 Eur dost ale samozrejme ze prvy kriteriom bol vyber lekara, az potom peniaze, ale ked mozes mat jedneho z najlepsich lekarov za lepsiu cenu, tak co?