Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

manula

nelina 27
to keby som vedela,ake nosim teraz podprdy, nosim tie co aj pocas kojenia a boli mi super, samozrejme push up a robili pekne cecky, raz v zivote som mala konecne prsa, tesiva najviac :)) no a teraz su mi volne v tehu som nosila 80-85 B a pred tehu som nosila 75-80 A ale teda vzdy mi boli vacsie...ja nie som moc utla aj ked chudnem momentalne a uz mam od januara 9 kil dole..este chcem takych 5 aspon a budem spokojna , potom mozem na konzultaciu :)))

manula

nelina27

ok, dakujem za info zavolam si a budem sa tam informovat..pozrela som aj stranku co operuje v PK aj tam je nanho kontakt a mail..
Inak 800 eur je dost ..to ta kolko potom vysli celkova cena? lebo na stranke PK som citala ze opka stoji 1590 eur a par implantatov 1120 eur a to uz je 2710 eur ..ja dufam, ze sa zmestim do 3000 eur..

Zuleko

Vladka 19
Nemám,ale prihodím časom:-)S tvarom som veľmi spokojná s veľkosťou nie,mám 390,VP,nagor..ale kebyže idem teraz na op dávam si určite väčšie..

Nela111

Manula
Mas velmi pekne prsia, aj po kojeni. :) Aku velkost podprdy nosis teraz?

Korki
Ty si aka zlata mamina! Nebooj, maly vydrzi tyzden/dva bez mojkania..

Vladka19
Aj ja som tvoju story citala s napatim.. ale som rada, ze ich mas v rovnakej vyske!! :DD Som zvedava na tvoje nove fotecky.

Zuleko

Mna po týždni s tých lepiacich fixačných pásoch svrbelo telo a vyhodili s ami pľuziere,chcela som aby mi ich dal dole ale nechcel až po 2 tyždnoch mi ich odlepil a to na moju žiadosť lebo sa to už nedalo vydržať :-)

Zuleko

Vladka 19
Ja som mala prelepené aj zhora aj zdola..ty si bola asi tiež v chirmede,že?to dávaju aby sa lepšie usadil silikón:-)Ale bola som z toho strašne nervózna,celé telo ma svrbelo z toho.

katka33

Nelina 27

ja ich nemam take pekne ako ty....normalna chrasta ako ked by si si rozbila koleno...ako uschnuta krv na vrchu ...a cez to mi prelepili tie pasky, cez kazdy rez 6 pasikov....no aby sa mi tie rezy neotvorili este po vybrati stichov...no ale ako si ich mam ja teraz opatrne odlepit kedze maju celu lepiacu plochu a su prilepene o tu chrastu? No a mne aj ked vybral stichy tak mi trosku krvacal jeden rez na pravom lebo ked som si odlepila to prelepenie, mala som tam na gaze krv -ako kvapku, nie ze by mi to krvacalo velmi, ale ta krv mi presiakla aj ten prelepeny pasik..no jedno lepsie ako druhe....ale tak keby mam pri tom vsetkom jazvy v poriadku, to by ma normalne prekvapilo....ale nech su ako su, hadam sa olupu a tym, ze mam tu kozu taku tenku ich hadam moc vidno nenbude...

Vladka, ty si cislo, a to si sa nebala len tak odlepit, ved tie pasky su tam asi koli tomu aby ti ten implantat ostal na tom mieste...a to teraz nemas nicim zafixovane?No ja z teba umriem....

korki

vladka, aj mna si pobavila!!! som ani nedychala, ked som to citala a potom ten usmev, co som tu hodila. sa mi moj muz smial, ze uz mi sibe. ze sa usmievam na obrazovku pocitaca... xixi

AdnavCosti

vladka
Tak si ma teda pobavila, mala som dost zly den, takze ti dakujem za stresory :-)

Katka
Tiez nechapem, ake chrasty krvacajuce...Mne vybral stehy /ale ja som mala iba na koncoch rezu, zvysne boli vstrebatelne/ po 6 dnoch, potom uz ziadne lepenie, hmmm... Nasilu urcite neodstranuj, ale repik nic nepokazi, mozno skus aj premastovat, repik dost vysusa.