Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Luxury

baby, pls, ako to mozem urobit? chcela by som dr. ukazat foto prsiek z galerky, ktore sa mi pacia, len bez suhlasu dotycnej by sa to nemalo, ze?

vierka86

arri
napis mi prosim na mail shinedolls@gmail.com
dohodli by sme sa potom na toho 7.5 , ak by sme sa tu nahodou nestretli

AdnavCosti

Pooperacnu noste, je to vazne osvedceny prostriedok ako predijst pripad. komplikaciam. Tych podprseniek si v zivote este nakupime pozehnane, netreba to zbytocne uhanat.

AdnavCosti

lubs
Na Contratubex mas este cas - jazva/ rana musi prejst svojim prirodzenym vyvinom. Tak po dvoch mesiacoch NAJSKOR.

Zuleko

Vladka 19
A teraz máš koľko cez prsia?:))No dúfam,že keď sa to usadí tak to bude dobré..veľa dievčat mi povedalo,že potom tie prsia pôsobia väčšie a upravenejšie keď prejde pár mesiacov...ja len dúfam,že neskončim na B-cku podprsenke:-)))

tessy111

baby čo mate pred opkou, tak neberte Wobenzym, lebo to spôsobuje krvacavosť.Po opke na opuch si kupte Aescin.

tessy111

Lubs, ako sa citiš? Aku ti daval velkosť,Ja si nenatieram ničim,len si robim harmančekove vlažne obklady na jazvy.