Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Luxury

Ahojte, zachvilu uz budem na vasej strane:)

Adnav - prosim ta, to sono prsnikov v RU je Medilab? si to neviem zapametat..prepacte mi :)
dakujem

AdnavCosti

katka
Naplaste si kludne daj dole. Rana /lebo to sa este neda hovorit o jazve/ ma dychat ako pise Vladka a zaroven ju treba premastovat, aby tie chrasticky zmakli a same sa odlupovali. Ja som si pod pooperacnu davala hyg. vreckovky zospodu, aby mi nesuchala o ranu a zaroven sa nemastila od masti.
Pouzivala som /pouzivam/ CICAPLAST od La Roche Posay.

tessy111

Vladka, mne pochytala prsia ,prelepila a ked zbadala moje jazvy tak bola milo prekvapena, že su zahojena ako keby som bola od opky dva tyždne ,nie len tyžden.Moje su už mäkšie oveľa.Nebolia ma vôbec.čo ma boli je chrbat, lebo neznašam spať na chrbte.Aj ty maš taky pocit, že chodiš zhrbena? Ja sa bojim celkom nerovnať.

katka33

Vladka,
asi sa mi to lhko hovori, kedze nie som mama, ale nenic sa vycitkami, ze ho nemozes vziat na ruky...ved je doma,vidi ta, nic mu nechyba, mozes ho pohladkat....neboj, dva tyzdne vydrzi...zober si kolko deti mamu ani nevidi a nikdy ich nevezme na ruky.
A fixacny pas co pisala Adnav..ja som ho nemala tiez...nedavaju to vseti doktori, tak sa neboj, ze tebe ho zabudli dat.
Adnav, napisala som ti mail...

Dnes si mam dat dole tie naplaste a po prvy krat si zbadam jazvy...no az sa toho bojim, ani neviem ci to mam robit...

korki

suzie, dik. dobre padli tvoje osobne skusenosti

katka, jasne, budem robit vsetko preto, aby som po velkej noci uz na to isla...

katka33

Korki...musis mysliet pozitivne...za mesiac budes v poriadku a pokial nemas vyslovene horucku, kasel tak je to v poriadku. A na alergie mas lieky, nIe? Len to neodkladaj, lebo ja si neviem ani predstavit nosit tento korzet v lete, polepena tymi paskami, by som sa zblaznila a obdivujem vsetky co sa daju na na to na leto.

B4rbie,
boze...nestras, az to je implantat, urcite budes potrebovat napravu, urcite ti to doktor tak nenecha. Ty mas tie uzsie ale vyssie implantaty, ze? No...ved uvidis, co ti doktor povie ked to uvidi, ale nezufaj, vidis, no ty mas aj s uzsimi implantatmi "ciarocku" a niekto nema ani so pol litrovymi...ja mam medzi nimi taku opuchnutu kozu, ze to ani ako prsniky nevyzera, vobec to tam nemam vytvarovane.Ja som sa tohto tiez bavala, ze mi budu imlantaty trcat z pod koze, lebo ved ja som bola vo vrchne casti kost a koza a este tesne pred operaciou som mu hovorila, ze ved ja tam ani sval nemam, ze kde mi to chce schovat...ale neboj, mozno je to aj nejaky opuch alebo 'tekutina' nahromadena nad implantatom...mne ich na stichoch mackal a povedal, dobre, nie je tam ziadna tekutina...tak som sa ostala pozerat, ze ci aj toto sa stava...daj nam vediet, co ti povedal a drzim palce!

suzie3

korki
moja dcerka ma tiez rok a pol, a bola by si prekvapena, ako su tie deti rozumne. Ja som jej povedala ze tam mam au, ze ma to boli, tak len pride da mi pusinku, pripadne ma pohladka, alebo obijme- to ma neboli.

korki

jasne, vierka, diky. to budem praktizovat pri starsej, ta uz to pochopi, ma 3,5. ale ten moj maly chrustik 1,5 rocny to az tak chapat nebude, ale zvykne si. ked nemozem, tak nemozem...

barbie, dufam, ze to bude ok...