Korki...musis mysliet pozitivne...za mesiac budes v poriadku a pokial nemas vyslovene horucku, kasel tak je to v poriadku. A na alergie mas lieky, nIe? Len to neodkladaj, lebo ja si neviem ani predstavit nosit tento korzet v lete, polepena tymi paskami, by som sa zblaznila a obdivujem vsetky co sa daju na na to na leto.
B4rbie,
boze...nestras, az to je implantat, urcite budes potrebovat napravu, urcite ti to doktor tak nenecha. Ty mas tie uzsie ale vyssie implantaty, ze? No...ved uvidis, co ti doktor povie ked to uvidi, ale nezufaj, vidis, no ty mas aj s uzsimi implantatmi "ciarocku" a niekto nema ani so pol litrovymi...ja mam medzi nimi taku opuchnutu kozu, ze to ani ako prsniky nevyzera, vobec to tam nemam vytvarovane.Ja som sa tohto tiez bavala, ze mi budu imlantaty trcat z pod koze, lebo ved ja som bola vo vrchne casti kost a koza a este tesne pred operaciou som mu hovorila, ze ved ja tam ani sval nemam, ze kde mi to chce schovat...ale neboj, mozno je to aj nejaky opuch alebo 'tekutina' nahromadena nad implantatom...mne ich na stichoch mackal a povedal, dobre, nie je tam ziadna tekutina...tak som sa ostala pozerat, ze ci aj toto sa stava...daj nam vediet, co ti povedal a drzim palce!