Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

manula

a druha vec,co som chcela,z tvojich peknych prs ti pan doktor spravi naozaj svetove kozy!mas ich velmi pekne,tak laskavo netrep,ze to potrebujes:)))uz teraz vidiet,ze z tvojho zakladu budu krasne prsia.

barbora10

manula

do oktobra sa stopro nieco uvolni.ak sa ti paci jeho praca,tak chod k nemu.a mozno v pezinku ti da skorsi termin,tak skus tam zavolat a opytaj sa na prvy mozny termin v pezinku.ja som tiez mala mat opku v marci 2010 a uz v januari som mala po operacii,takze aj ked ti daju termin neskor,tak do oktobra ti budu volat,ze niekto vypadol.

Nelina27

manula, podla mna prska mas teraz pekne aj ked male a z takehoto dobreho zakladu budu potom krasne... inak to nie je take tragicke s tym Pezinkom, tam by ti urcite nasli termin este v septembri, myslim ze v BB je viac problem s terminmi... ja ked som isla tak mi dali termin v PK za 3 mes a nakoniec som isla za 2 mes od konzultacie lebo sa im uvolnilo miesto, ved skusit mozes, za to nic nedas

manula

tak pozeram fotky...
ten MUDr. Cerven robi fakt svetove kozy!!! Zatial najkrajsie a najprirodzenejsie som videla od neho a anatomy..fakt uzasne..

nelina27
no ja by som Cervena brala, ten robil aj mojej sestre pred rokom ,ale nevedela som,ze operuje aj v Pezinku a predpokladam, ze on uz nebude mat terminy na tento rok vobec..:(( jeho som chcela ako prveho..a zas cakat unho ci sa nahodou neuvolni ..ja to musim mat najneskor v polke oktobra za sebou kym este budem na materskej...

manula

ahojte baby..tak som uz aj ja v galerii...mozte hodnotit moj stav, ze fakt opku potrebujem :D:D:D hanbaaaa...

nemala ste niektore podobnu velkost prs ako ja pred opkou? nech si mozem omrknut foto,lebo je vas tam spusta :)

Luxury

no tak ja som teraz dobre v dileme... zas neviem aky si mam dat implos, dr. chce objednavat a ja neviem aky, povedal, ze mozem okruhle,ale ze z predu ok, ale z boku to vobec nebude prirodzene, bueeeee :((( ze tam bude daky skok :((

nathania

lubs
Ahojky::Dakujem Ti krasne za radu,jej prispevky som si nasla a precitala..Pomohlo mi to v rozhodnuti,lebo ma podobne miery,tvar ako Ja/dobre som to odhadla;)/a tiez ma caka opka pod zlazou..
Som Ti vdacna!Dakujem

AdnavCosti

Dnes /viac ako mesiac po opke/ - prva reakcia v praci - mam normalnu podprdu a tricko s vystrihom. "Hmmm, Vy dnes vyzerate nejak sexi..." Juuuj, tak som sa usmiala v duchu!

tessy111

vladka, ja som si dala 360.Foto pošlem neskôr do galerky.ty si sa už fotila?Teraz som si merala a cez mam 91cm.Ked chceš tak ti pošlem, daj mi mail.