Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kobra17

tessy
Tak to máš pravdu.Raz som si potiahla a normálne je to hnus.To by bolo keby sa mi aj cigarety zhnusili.xi xi

kobra17

Babulky ešte jedna vec.Poradíte.Ja som fajčiarka a tak by som si už zapálila až no.Myslíte,že už môžem?Bojím sa.

kobra17

Jééééžiš.To mám ešte dva dni trpeť bolesťami?Mňa to asi preto bolí viac,lebo som si dala imploše,ktoré mi tam vliezli len tak tak.Aj mi povedali,že u mňa tá bolesť bude asi výraznejšia,lebo to tlačí na hrudný kôš,je tam veľký tlak,preto ak sa chcem nadýchnuť z hlboka,tak je tá bolesť nechutná.

tessy111

vladka tak som ti to poslala ešte raz,dufam,že ti prišlo.daj vedieť a prosim o diskretnosť.Ja som si tiež namerala 92 cez a už by sa nemuseli zmenšovať :).

kobra17

Ahojte Babulky.Tak už som tu.Primár,personál--špičkový.Opka bez komplikácii.LEN TIE BOLESTI!Myslela som,že ma bolia plúca,ale to ma vraj bolí hrudný kôš,bojím sa aj poriadne nadýchnuť.Tak som si dala predsa tie 450ml vysoký pr.,okrúhle,miesto tých 400ml,str.pr.,okrúhle.Teraz sa mi zdajú,akurát,tak by ani nemuseli moc odpuchnúť.Ešte,že som to s tou veľkosťou riskla,ale dobre ste mi tu poradili,takže aj vďaka vám tu.Všetkým tu prajem krásne prsíčka,nech tá bolesť aj za niečo stojí.