Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mimuska 85

zuzi dr. červeň robi aj modelacie ja sa chystam teraz niekedy,bola som pred dvoma mesiacmi na silikony a este to treba troska upravit :-)

Zuleko

Veronika 86
Každý hovorí inak:-)Mne Kačmár povedal,že ak chcem aby ma on operoval mám to povedať tej Majke na recepcii:-)A všetky moje známe hovorili,že operujú obidvaja,aby človek nebol dlho v narkóze,aby to šlo rýchlejšie:-)Jeden robí jeden prosník druhý,druhý:-)Ale obidvaja sú výborny,čiže viac menej je jedno ku komu pôjdeš.

Veronika 86

Zuleko, Vladka
A srandisti :) Su fakt dobri ;)
Hej tak preto planujem byt v KE aspon 3 tyzdne, aj keby nahodou vznikla nejaka komplikacia.. Mne napr. povedali, ze zvycajne operuje iba 1 z nich..joj uz sa neviem dockat :)

tessy111

vladka

už sa tešim na tvoje.Inač mne ich nedala uplne pod sval.Mam ich čiastočne pod žlazou a čiastočne pod svalom.Ake sa ti zdaju? velke alebo male k mojej postave.

Zuleko

Vladka 19
Neviem ako to je ale ,že vraj stále obaja sú tam:-)Ale čo sa ich dvoch týka klobúk dolu!Obidvaja veľmi ľudský,profesionálny a prieteľský:-)

Zuleko

Radčej si asi daj poradiť,ako keby si mala mať komplikácie potom..no áno bohužial už je to 23 dní,ale tento štvrtok mám ísť na kontrolu tak mi to hádam už vyberú:-)A ja som celý čas komunikovala s Kačmárom aj ku nemu som sa objednala na OP,ale ževraj oni operujú obidvaja spolu..

Veronika 86

Zuleko,
juj tak to si vyssia ako ja :) ja mam len 162cm a 48kg..coze? 23dni a este ti nevybrali stehy, fuuuha..
Tak som zvedava na tvoju foto, ak ju ovsem das do galerky :)
A kto ta operoval?

Zuleko

Vladka 19
Ja som 23 dni po perácii:-)A cez prsia mám teraz aj ja 92:-))Tak to sme mali rovnako aj predtým aj teraz:-)akurát ja mám ten VP..dúfam,že nám veľmi neodpuchnú:-)

Veronika 86
Výška 170,váha 52..Popravde ja som veľmi s nimi neriešila či môžem mať 390 alebo nie,ja som chcela vyslovene velké prsia:-)Mne povedal Kačmár,že mne by dal maximálne 275..a Magdo keď ma videl tak tiež povedal,že je to veľa 390 k mojej postave...ide o to po akých prsiach túžiš..či chceš vyslovene veľké alebo prirodzené,menšie..len na druhej strane je to dvojsečná zbraň..tým,že som mala malé prsia a dali mi až 390,VP nechcú sa mi veľmi hojiť jazvy...už som 23 dní po OP a ešte mi stále nevybrali stehy..čiže asi si radčej nechaj poradiť:-)

Veronika 86

Zuleko
prosim ta a ty si aka vysoka a kolko vazis ak smiem vediet :) ja mam podobne miery ako ty, ale Dr. z Chirmedu mi nedovoli dat viac ako 330ml..Dakujem