Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

janika24

Bola by som rada ak by mi aspon trosku ten pravy co je vyssie klesol,pretoze ten lavy vyzera prirodzenejsie .Ale ako pises, mozno sa to casom upravi,uvidim:)

Zuleko

Nebud nešťastná,to sa upraví tie prsia sa do 3 mesiacov po op výrazne menia a usadzajú..určite sa ti to dá doporiadku..a keď si mala pred Op jeden väčší ako druhý,tak aj po op budeš mať..pokiaľ to nieje výrazná asymetria tak si myslím,že to nevadí,každopádne keď pôjdeš na kontrolu tak ti určite povie Dr čo ďalej.A ak nebudeš spokojná daj si to opraviť.

janika24

No ja tiež mám ľavy prsnik vacsi ,ale aj teraz mam lavy vacsi a trochu nizsie a pravy mam vyssie,tym padom vyzera ako keby bol mensi, trochu som z toho nestastna, no casom uvidim ako to bude,ale v podprsenke ten rozdiel nie je vidiet . A tiez ten lavy je tak akoby viac do boku. Tu fixacnu podprsenku som po op zapinala hned na to prve zapinanie co je na nej aj to mna este tlacila a teraz uz zapina na druhe ale uz sa mi zda akoby mi bola volnejsia.Tak asi dost odpuchli. No a pred op si uz fakt nepametam kolko som mala cez prsia ale bolo to velmi malo,kedze som po dvoch detoch,tam som v podstate mala iba kozu.

Zuleko

Ja mám tiež trošku asymetrii,ale tak ako hovoríš,aj ja som mala pre op asymetriu.Ja mám ľavý prsník väčší a aj s ami zdá že je viacej do boku vysunutý.Ale nieje to,že vraj veľmi viditeľné,no ja to tam vidím.Ja dúfam,že mi už zajtra vyberú stehy,som 23 dni po a ešte stále ich mám.Máš pocit,že po tých 5 týždnoch sa o veľa zmenšili?Aké si mala pred tým miery pod a cez prsia?

janika24

Ja som si tiež myslela že budu väčšie,ale aj tak je to dobre,je to teraz tak akurat primerane k mojej postave.Ale zase s tvarom velmi nie som spokojna,je tam trocha asymetria,sice aj pred op som ju mala ale myslela som ze to az tak nebude vidno.No ja mam skor taky pocit ako keby bol jeden impl. vyssie a jeden nizsie. O tyzden idem na kontrolu tak som zvedava co mi Dr. povie.

janika24

Zuleko

už som sa tu dočitala že si si dala 390 VP,ja som tiez daval 390 ale stred.profil.
A už si si ich videla, si spokojná ?

Zuleko

Janinka 24
To si ma teraz potešila s tou správou že 75 E:-)
ja mám tiež 92 cez prsia ale zatiaľ som po OP vyše 3 týždňou:-)

janika24

Baby,dnes som 5 tyzden po op a konecne som si bola kupovat prvu podprsenku.Cez prsia mam 92 cm a podprsenku som si kupovala 75E.
Tešim sa ,konecne mám prsia. Dúfam že už zostanu také a neodpuchnú.No časom uvidím.