Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

čaute baby, aj ja kukám teleráno, len som to zapla neskôr. Videla som ked hovorili o impl. a o tom, ako veľmi dôležité je meranie, aby sa správne určila veľkosť. Len ma prekvapilo to, že dr. povedal, že málo používa okrúhle impl. Dr. Fedeleš z Estetik v Bratislave.

kobra17

Ahoj Babulky.
Tak dnes je to tretí deň po a už sa naozaj cítim lepšie.Ešte sú bolesti,ale dá sa to prežiť.Vlastne bolesti sú len ak sa hýbem.Takže držím všetkým palečky ktoré sa ešte len chystajú na op.

arri

vladka
www.stepan-plastika.cz tu je to tiez spominane ze sa v niektorych pripadoch dava implantat ciastocne pod sval, uz som to citala aj niekde inde, sval sa nareze a prekryva vlastne len vrchnu cast implantatu, robi sa to pri chudych pacientkach.
manula
jasne, mozes ist aj ty, pockam este si sa ozve zuzikk ale inak nieje problem.

manula

arri

ja by som ten terminik 29.4. brala

zuzzik
alebo aj tvoj ak zoberies ten arri terminik aj ked 1.4. mam ist na stehy po vybrati znamienok ale snad by sa to dalo posunut

zuzikk

ahojte dievcata,

mam u dr. cervena termin na konzultacu 1.4. o 13.00 v b.bystrici, ale nemozem sa tam dostavit. mate niektora zaujem? lebo sa to chystam zrusit, tak ak ano, dajte vediet.

Nelina27

janika, neboj takych nas je tu viac, ja som necele 3 tyzdne po a tiez mam lavy vacsi a vysie ale stale dufam ze to este sadne, asi je tam opuch, hlavne zvrchu, nosim aj ten pas hore. dnes som to davala checknut muzovi a tiez povedal ze lavy je vacsi, na fotkach to vidno viac, aj asymetria bradaviek na fotke viac vidiet, v skutocnosti v zrkadle je to skoro ok, ale to mi az tak nevadi, mala som ju aj predtym ale to radsej neriesim:-)

zuzi16

vladka19

prosíííím pošli aj mne fotto, teda ak ta to neotravuje...alebo do galerky daj .chcela by som ich vidiet

moj mail: zuzana00@gmail.com