Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Zuz_

silviklh

..noo ak pol roka, tak v pohode..to mi akurat vychadza, kedze som od januara zacala pracovat v novej praci, tak nemozem ist hned na 2-3 tyzdne na PN..a po lete- taky oktober by bol fajn..:)

Zuz_

Nelina27

..citam a citam uz som na 10 strane ;-) a teda si si davala robit PK? a ja ja si chcem dat, kedze som odtial. ake to tam bolo? v pohode vsetko?

silviklh

Zuz_

čaká sa aj pol roka,ak sa nič neuvoľní.ja čakám už 4 mesiace,uz som mohla ist 20.apila,ale nemozem,lebo mne ide robit este daco ine a to by nestihol :-)

Zuz_

manula

..no vidis :) super,mozno este nebude obsadeny..a tak je mozne ze este nejake tiez odriekne, ale tak sila, ze potom az na jun..neviem si predstavit, ze kolko sa caka teda na operaciu..hm

manula

zuzikk, jasne chapem ako to je s novou robotou..ja ti dam zajtra urcite vediet este do vecera takto ,oki? na mailik..jeden som ti uz poslala s tym co som pisala aj sem,aby si nemusela hladat..
ja tiez musim to poriesit,lebo neviem ako vysvetlim svokre a spol, ze potrebujem postrazit maleho a ja idem na konzultaciu ohladom prs :D:D:D odpadnu....nasim som to uz spomenula a mama v poho a tato, ze naco, ze uz to maju vsetky...nepochopil :D:D:D

Zuz_

nelina27

..no hej musim to vsetko precitat, zodpovedaju sa mi moje otazky vsetky asi;-) a teda ta konzultacia..kamaratka si davala robit u MUDr. Mladeka, ten jej robil spod paze, gulate a 250 ml..pekne ich ma, uplne prirodzene. :)