Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Nelina27

zuz, doktor ti najlepsie poradi, podla tvojich rozmerov a ako prska vypadaju, mozno budu pre pre teba vhodnejsie tie gulate a vela dievcat tu ma rez pazuchou, myslim ze je to tiez super, vobec to nevidno ked sa to zahoji, doktor je asi jediny macher na SK co takto vklada implose cez pazuchu, teda ja o inom neviem... ak chces viac prirodzeny tvar prsiek, mozno ti navrhne anatomy, tazko takto radit, najlepsie ti poradi on, a ked si tu pocitas vela stran dozadu, tiez sa vela dozvies:-))))

Zuz_

nelina27

takze vlastne by bolo asi lepsie pre mna spod paze teda..lebo mne by ta jazva asi bola vidno.. a to nechcem :)a podla coho sa rozhodoval ci gulate alebo slzickove? aby som nevyzerala s tymi gulatymi moc umelo..

Zuz_

nelina27

takze vlastne by bolo asi lepsie pre spod paze teda..lebo mne by ta jazva asi bola vidno.. a to nechcem :)a podla coho sa rozhodoval ci gulate alebo slzickove? aby som nevyzerala s tymi gulatymi moc umelo..

Nelina27

zuz, vkladanie implantatu zavisi aj od toho ci mas nejaky zaklad s podprsnou ryhou alebo len letisko, v tom pripade by ti boli vidno jazvy. mne daval anatom odspodu a mam tu jazvu presne v tej ryhe pod prsnikom takze ked vybledne ani ju nebude vidno, po cisarskom co mi jazva ostala je skoro neviditelna, ako vlas.

Zuz_

nelina27
..tak nejak som musela zacat s diskusiou..;-)

a ako si si davala? spod paze ci zdola? kamaratka ma spod paze, ze by zdola si nedala spravit..ale mam obavy, ze to boli viac, ked mas ruku hore pri operacii..neviem..kazdopadne sa neviem dockat konzultacie co povie doktor..a velkost, ja budem rada ak nejake prsia budu, kedze tam teraz nemam nic :/

zuzikk

manula,

jasne, daj mi vediet na mail ako si sa rozhodla, lebo sa mi to tu potom nebude chciet hladat v prispevkoch:-) 1.4 je to o 13.00 hod. ak sa rozhodnes pre moj, ja si potom vezmem arrin. :-) caka sa u neho na konzultacke dllllho. ja som mala tento termin dva mesiace, ale mam novu robotu a este si tam nemozem moc s volnom vyskakovat. :-D

Nelina27

zuz, ty si vtipna, polovica dievcat tu na fore ma s nim skusenost, zlate rucicky pana doktora:-) teda ja za seba pisem maximalna spokojnost
... a tie bolesti po vydrzis, ako vsetky, bude to stat za to a mozno ta to boliet ani nebude, aj take pripady tu mame:-)))

Zuz_

manula

..fuu to vobec neviem, volala som tam v utorok s tym teda ze mali obsadene, potom sa dovolala a sestricka mi toto povedala, ze nejaka akurat odriekla a ze ma 29.4 o 14:30 volne ci to chcem, tak ze jasne..netusim, ci to je ten termin.

manula

Zuz_

a to nebude ten termin co tu ponukala arri? skoda, sak sme ho chceli dve ak je to teda ten :))) ty mas ale stastie..takze az junove konzultacie..no super, zajtra tam volam

Zuz_

a ako ste s nim spokojne? :)
ja som sa objednavala tento tyzden na konzultaciu a sestricka ze objednava az na jun, tak ma plno..ale ze nejaka nemoze a ze ma volno toho 29.4. tak som rada, a zvedava kedy teda bude termin operacie.

..chcela by som sa spytat ako to bolo s bolestami po? z toho mam najvacsie obavy, ale asi ako kazda..