Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

manula

Zuz_

tak to by sme sa teoreticky mohli tam aj v PK na opke stretnut:)))...teraz nemozem aj tak pol roka po dojceni mam az koncom juna a v lete nechcem byt operovana..ja by som najradsej ,keby mi to robil september max do pol oktobra..neskor uz asi nie..lebo 1.decembra nastupujem do prace po materskej ...tak dufam, ze sa tam zmestim nejako inak neviem co spravim, to je moja jedina moznost...Inak aj mojej sestre robil p. doktor Cerven :)

silviklh

:-) ale ja nehovorim,ze su skarede! :-D mne len pridu take,ze vidno,ze nie su "ozajstne".MNE...kazdí ma iný názor.ale zdoraznujem,nehovorim,ze su skarde,aj mne sa pacia,ale pridu mi take ine,co som ostatne videla.

Zuleko

Vladka 19
Ja som mala cez prsia 83 pred tým,ale úplne malé s tebou neporovnateľne.Ako si si inak zvykla na spanie na chrbe?ja mám strašny s tým problém,už budu skoro 4 týždne od OP a nie a nie zaspať :(Kedy sa budem môcť normálne vyspať?

silviklh

vladka,praveze obidva..takto podobne to ma aj bodynka,ona aj hovorila,ze jej poklesli...neviem u tej fifky si ich predstavujem vyssie trosicku

Zuz_

Nelina27

a na druhy den si isla domov? doktor ostaval dovtedy kym su tam pacientky? ci odoperuje a odchadza? predpokladam, ze v ten den robi asi viac operacii..sa pytam, ze keby nejake komplikacie nastali, ze tam je..

silviklh

naima21,áno,platí sa to v bufete...:D

neviete nááááhodou niekto,kolko si davala miumiu,nema to tam,ci si mam pohladat :D

Nelina27

zuz, v pohode... s doktorom tam pride jeho personal z BB, taky zohraty team, pekne izby, mne tam chybali len tie analgetika do zily, uz som to tu pisala, davali len ibalgin 600 a to mne bolo po opke akosi malo:-)