Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Zuleko

Vladka ty máš tie prsia ako podľa šablónky..krásne!!a vidíš tvoje mi pripadajú väčšie o dosť od mojich:-)

manula

zuzikk

si zlata, ze ten termin by mohol byt len a len moj :) mozem sa rozhodnut do zajtra vecera este ci ho chcem? Lebo skor som chcela toho 29.4. kedze este chudnem a mam aj cerstve stichy na prsiach po odstranovani znamienok..lenze cakala som, ci ho nebudes ty chciet ,mas predsa asi prednost predo mnou..takze je to skoro na mna, aj ked aspon by som to uz mala za sebou a bohvie kedy ma dalsi termin volny na konzultacku..

manula

zuz_

velmi vela dievcat tu ma skusenost s nim a pozitivnu aj ja chcem mat :) len ja sa musim este len na konzultaciu objednat

manula

merynka,

to si fakt dostala krasny termin na OP ako skoro..to sa mne asi stat nemoze ..ja tam skusim zajtra zavolat.. a iba 2200?? to sa mi nechce ani verit ...to by bolo super..a dokonca ked aj s anatomy , ktore su drahsie..ja chcem totiz anatomy..

Zuz_

Ahojte dievcata,

chcela by som sa spytat na zvacsenie prs, idem 29.4. na konzultaciu k MUDr. Cervenovi. Mate niektora s nim uz skusenost?

katka33

ANo, pravacka...aj sa setrim, no robim naozaj len nenarocne veci, ale kedze to takto znasam, asi nejdem robit vobec nic.
No ja som s nimi este uplne stotoznena neni, aj ked musim povedat ze ten opuch medzi prsiami klesa zo dna na den, tak uz sa to na prsia zacina podobat, to musim pochvalit. A nakolko lavy pekne odpuchol a uz klesa...ten pravy teraz vyzera trochu inak. A boli, je citlivy aj na dotyk, len ked si chytim bok pod pazuchov, vsetko to boli a tym opuchom mam pocit ze mi to taha do strany...jaj ja budem z tychto prs miss paranoja...
Dik Barborka, aspon sa citim lepsie, ze to moze byt tou pravou rukou...

barbora10

a k tomu dr fedelesovi,ze vraj sa uz gulate nepouzivaju,tak zrejme ma info iba z blavy inak si to neviem vysvetlit,pretoze gulate su stale in,akurat v blave kazdy jedne doktor dava anatomy:)cest vynimke,ale tam snad ine ani nepouzivaju.pisala som si s dievcatom,ktore bolo na konzultacii u minarovjecha a odmietol ju operovat,lebo nechcela anatomy.

tessy111

barbora, asi to bude pravda čo hovoriš, ja som tiež myslela nato ,že to je z toho ,že som pravačka a preto ma pravy viac boli.

barbora10

katka

a ty si lavacka,alebo pravacka???ak pravacka,tak myslim,ze ten pravy prsnik preto este neposlucha,lebo pravu ruku viac pouzivas a namahas.ja som to tak tiez pocitovala a preslo to i ked to trvalo dlhsie ale lavy bol ok od zaciatku.