Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

arri

manula
ja som bola na konzultacii 11.3. a to objednavali do BB na oktober, a do PK na jun, ale vzdy im niekde niekto vypadne tak sa moze stat ze pojdes ovela skor. V PK su tie iste ceny ako v BB pokial ides k Cervenovi. Ja tiez budem platit 2183,90

merynka

narkoza je v cene ja nemam teraz tie papiere tady ,lebo byvam v rakusku a dneska idem na slovensko tak sa pozrem kolko to je vsetko do hromady inač v pezinku stoji predoperačne sto eur.

Nelina27

manula chod na konzultaciu cim skor, terminy na operaciu v PK budu urcite skorsie ako v BB a myslim ze na jesen uplne v pohode, ceny IEM nepozeraj, to su bratislavske ceny Jezovitovej podla mna, doktor ma bystricke ceny:-) bude to lacnejsie myslim, aj s drahsimi anatom. implosmi

manula

arri, ano vyzera to tak, ze mozes, ona sa ti este ozve, podla toho ako sa ja rozhodnem..do dnesneho vecera budem uz naisto vediet..
no ja sa nejdem ani pytat na termin operacie, to necham na doktora, len tak informacne sa mozem spytat na Pezinok sestricky...viem, ze to az pri konzultacii a ked budem spokojna :)

arri

manula, takze mozem dat ten moj termin zuzikk? Na PK sa mozes opytat ale pred konzultaciou ta tam neobjednaju, bez konzultacie si mozes spravit termin op iba v BB.

manula

dakujem, uz som tu stranku pozerala aj tie ceny, preto mi to nevychadzalo, ze tiez tam bude taka super cena..lebo len OP tusim 1590 ,implose 1120 ak sa nemylim a to este tam je ubytovanie, podprsenka, konzultacia, a narkoza nie je tusim v cene

manula

merynka,
to by bolo super, kebyze dostanem..teraz uz nechcem volat, sak budem volat pondelok, ak si zmenim termin na piatok teda..a opytam sa..inak moc nerozumiem ,ze v Pezinku terminy su a v BB nie..

merynka

manula neboj dostanes termin ked chces ist do pezinka .opitaj sa sestricky ako maju terminy OP na september v pezinku zato nič nedas a budes vediet na čom si.