Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzikk

arri,

29.4. by bolo super, teda ak ste sa vy dve s manulou este nedohodli:-)

manula,
ak chces moj termin tak je len a len tvoj :-)

ak je to este aktualne tak si napisme na zuzikk@vnet.sk

Zuleko

Vladka 19
Ty si napísala prvý mail yahooo dala si tam 3 O a zdalo sa mi to niejaké divné:-))Okey idem to poslat este raz:-)

merynka

manula anatomy su drahsie ako okruhle ja budem 795 euro som platila za implantaty a mislim ,ze 2200 to vide dohromady.

katka33

Luxury, tie anatomy ti schvalujem a som rada ze si sa rozhodla pre ne. Uvidis ze budu pekne plne aj tie.

Tessy
ja som 17ty den po operacii a pravy prsnik ma tak boli zboku,ako ma nebolel ani tyzden po..neviem ci je to normalne, az mi to cez vikend neprejde, idem za doktorom. Este aj ked sa naklonim mam pocit ze mi vypadne aj ked je v tej podprde..mam tam nejaky zvlastny pocit...taky tlak..ako keby som tam mala nejaku vzduchovu bublinu alebo co.Lavy je uplne v pohode a tento vyvadza, este mam pocit,ze mi ho aj taha do boku a prave v tej bocnej casto pod pazuchov ma to boli najviac...no je to normalne?
Vcera som sa trosku hrala v zahrade a dnes je to o to horsie...to len aby som sa netesila, kedze vcera som uz mala naznak k lepsiemu ;(

merynka

manula ja som bola 11.2 na konzultacii takze som dostala dost skoro termin v pezinku operuje jednu sobotu.moje mieri su 75 cez 81 a mam navrhnute 400ml okruhle VP chcel dat viac ,ale ja nechcem prehanat tolko .inac mam foto v albume ,ale nie su tak velke ako vyzeraju je to fotene z blizka a meriam 170cm 63 kg.

silviklh

nelina27,to je aj moj nazor :-) otras.umela.ale horsia je OVARIOVA!!! a videla som teraz v Smotanke bola S.Horvathova.....strasneeee :-(