Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

manula

merynka..ja by som chcela opku september max do pol oktobra ..este mozno tak koniec augusta..skor nie..cez leto moc nechcem,ale zas keby inak neslo ..

manula

merynka
prave som dovolala so sestrickou, velmi mila zienka :)
Dala mi termin 10.jun na konzultaciu,ale som povedala, ze letim na dovolenku 11.6., tak ma vcucla na 20.maj, strasne zlata :) a co pises o Pezinku to ako terminy operacii? na jun?
Takze ja sa musim rozhodnut , ci pojdem teraz 1.4. na konzultaciu miesto zuzikk alebo az toho 20.5....ale radsej by som skor, mam vacsiu sancu potom asi dostat lepsi a skorsi termin opku, nie?

merynka

manula a kedy chces ist uz si mala konzultaciu??ked som bola v bb na konzul.tak mi sestricka povedala ze do pezinka je viac terminov volnych.dufam ,ze ho dostanes mne ponukala aj jun.

manula

arri,
no ja by som chcela viac tvoj terminik, neviem ci sa mi podari na ten zuzikk termin,ale snazim sa o to,kedze zuzikk chce ten tvoj ..kazdopadne urcite jedna z nas ho berie..dnes vecer ja budem vediet co a ako a potom sa aj zuzikk rozhodne :)dakujeme za drzanie :)

manula

merynka
jasne, sak kazda nieco chceme :)a ked sa to da zmenit, a tebe to pomoze, preco nie? :)drzim palce a budem zvedava na tvoje detailne informacie potom , odsledujem si ta, kedze ides tam kam planujem ja :) otestujes mi to tam :D teda ak sa mi zadari,lebo ja predpokladam, ze uz termin operacie,aky potrebujem nedostanem..a potom budem musiet zvolit drahsiu alternativu tu V BA a to doktora Fabryho ..

merynka

manula dakujem ,ale vazne nie su take velike ja chcem hlavne hore vyplnit.doktor mi povedal ,že mam pekne prsia ,ale ze k mojej postave sa hodia iba vačšie ja mam vačsie boky.

manula

merynka

az teraz som pozrela tvoje prsia...akoze mas krasne , naco ty chces silikony? :))) a fakt su velke a podla mna foto az tak ti nezvacsila...akoze waaaaw..take mat tak som stastna :)

korki

ahojte
no katuska, len tolko, ze rano mudrejsie vecera... uvidis, ze zajtra nam napises, ze si to zle videla a pod. teda dufam...

katka33

Baby, ja som pozerala galerku, Nelina ty mas tie rezy naozaj vedene v ryhe....krasne...ale ja sa to tu uz bojim napisat, ze si uz budete o mne mysliet, ze som uz uplne chora...ale ja ich mam vedene uplne mimo prsnej ryhy, a uplne neparavelne s tvarom prsnika.
Takze tie moje rany su chrastave, nie su ani take ciste, ako tu ma vacsina z vas a su uplne mimo...viditelne v spodnej casti..skoro centimeter od ryhy...a este vedene rovno...
No co mi na toto poviete....