Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Luxury

Ahojte,
Katka - ja viem...ale kamoska mi povedala, ze ci chcem posobit ako zena co vie co chce alebo ako k...provokovat:) ona ma anatomy a ma ich krasne a je v nich strasne sexi:) dnes som to povedala aj tomu mojmu...ze ok, ze je zvedavy, ale ze to nebudem ja....ja reku , tak sa rozid so mnou a on ze najprv pocka ako to bude vyzerat :D

Bola som dnes u obvodnej, zobrali mi krv bezplatne a ostatne ze nech si vybeham sama, lebo to je plastika a bla bla...a vypoklonkovala ma....no otras...som sa citila jak nejaka chudera. Tak som sla na interne sa objednat, tam uplne plno...ale dakam ma vpisala na stredu,ale ze ma neda na hodinu ze mam cakat od 12tej do 16tej...to je pristup a to za to, ze chcem plastiku....hrozne...to bude 20€. Strasne jak sa spravaju, normalne mi bolo do placu, ze som si mala sukromne zaplatit za 50€ radsej....:(

cayman

vyzistim a potom presne napisem nech nezavadzam. myslim ze az o mesiac. najprv im ich vybrali, vydezinfikovali a vlozili. nepomohlo, tak zase vybrali a az po pol roku opat vlozili, musel sa prsnik uplne zahojit. tak chudence s vatou v podprde chodili...

cayman

katka ja som tiez dlho mala chrasty...zliezli mi az ked som sa mohla 1x osprchovat. jazvy mam 1cm nad podprsnou ryhou a tiez mi bolo z toho spatne...ale logicky ked mi tie radary klesnu, tak jazvy zakryju, takze sa uz nezdepkovavaj :)
ja som to tiez prehanala, lebo s pravym prsnikom som mala zle. o lavom som nevedela a pravy ma bolel, aj dvojnasok krvy mi z neho islo. moje dve zname obe mali infekciu v pravom prsniku a museli im vybrat implos a pol roka chodili bez prsa tak si vies predstavit ake scenare som ja uz videla...

merynka

hned ten den mas asi vysledky najneskoor do dvoch dni .urobia ti ho dva tizdne pred operaciu.ked budes objednavat imlantaty tak natu adresu ich posles

arri

merynka
ty si robis predoperacne v iem? lebo ja som v nemecku a tiez pridem kratko pred opkou na sk, tak pomaly zistujem kde, co a ako... Kolko sa caka na vysledky?