Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Zuleko

Vladka ja som bola dnes zas na kontrole a vravela som mu to s tym spanim,tak my povedal ze ak mam taky strasny problem ze sa mozem uz otocit na bok a nech si dam 2 dcl vína alebo borovičku pred spaním,že to pomáha :D Tak skús dnes:-)Ja som včera ľahla o 10 do postele a bolo pol druhej a som nespala,dúfam ,že si zvyknem.

manula

zuzikk, arri

zuzikk tak beriem ten tvoj terminik 1.4. na 100% poslala som ti to aj do mailu, snad dosiel..zavolam teda ja sestricke a vybavim to aj za teba rovno
a ty sa s arri dohodni na ten jej termin :)
dakujem !!! Tesim sa a som velmi zvedava hlavne :D

tessy111

merynka, radšej si daj predpisať Novalgin alebo ten Flektor od bolesti.Mne zakazali brať Ibalgin, že to tiež spôsobuje krvacavosť.

Luxury

na internom si tam posuvali ten moj papier od Trsku a ukazovali si ze na co idem...a vsetci len, ze aha,hm,aha hm....a potom ze no dobre dojdite v stredu ale cakate....

Luxury

Katka - mam dojem ze chlapi maju preto vacsie pochopenie ako zeny, lebo tie asi zavidia..../narazam na tu moju dr. tvojho dr. :D/

Luxury

Vladka - nejaky ano, ale nie moc pekny :)iba v podprde pekny, ved ten moj hovori, ze mam prsa akurat...hej, ale iba s podprdou...a ked vidim napr. ta kamoska -jej muz ako sa vyziva v tych jej prskach urobenych, foti ju furt a tak....sak to je na zabitie, mozem zato, ze chcem byt pekna a pacit sa? je to take marnive?
Vladka idem k Trskovi, s tymi okruhlymi je to podla mna tak, ze neodhadnes, ako to na kom bude vyzerat a s anatomamy je to istejsie....podla mna...

katka33

Luxury,
ja ma take ho stareho pana doktora obvodneho a uz vyzeral, ze nedozije do jari v 2003 a ked som tam teraz po rokoch isla po kartu na tieto vysetrenia, musela som mu povedat, ze co idem robit..a vies ako somto ja chcela nechat v utajeni vsetko...plna cakaren a ked osm mu povedla ze co, on ze ;Coze? nepocujem...tak som mu to musela asi 3 krat zakricat, ze tomuselo byt pocut na 300 metrov a on: Augmentacia....to myslite SILIKONY?...A taky stastny ze to pochopil este od radosti zo dva razy zakrical:"no tak vy budete mat silikony" ze som mala uplne dost..ale zase kocur stary, uskieral sa, ze aby som sa mu prisla ukazat...no vidis, ako to dokaze "nastartovat" aj umierajuceho pomaly. Neboj, chlapec bude stastny, ze ta ma...

merynka

vladka19 idem do pezinka operuje mna červen mam navrhnute 400ml pod sval okruhle .chcel dat viac ze aj600 sa zmesti ale nebudem porehanat:-)))

katka33

Cayman
no...tak o tych jazvach si ma upokojila...o tej infekcii...uz mam v hlave novy scenar ;D...ale nie zartujem....
Bude to vsetko dobre, vsak? Ja som mala klegynu..taky stastny blazon, cokolvek sa jej stalo, ona v tom naivnom svete bola vzdy stastna...tak som jej vzdy zavidela jej..."nevinnost" Tak skusim chvilu mysliet ako ona ;)