Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

katka33

Baby,
dnes bol pozitivny den a ten opuch medzi prsiami naozaj skoro uplne zmizol, tak to uplne inak vyzera, ze som sa mala chut aj pofotit. Poslala som fotky..upozornujem ze som starostlivo vyselektovala iba tie najlepsie z nich...na niektorych by som si ich ani nespoznala, kazdy je iny...naozaj to zalezi od uhla, svetla a vsetkeho mozneho. Takze musim skonstatovat, ze tie fotky co som poslala vyzeraju este lepsie ako realita. A naozaj som posielala len dnesne, lebo keby poslem z pondelka, nezpoznali by ste ich, ze to boli tie iste prsia...ale prvy raz mozem povedat, ze zacinam byt relativne spokojna. V pondelok vyzerali este vyhnute dohora ako aladinove topanky a ten opuch bol neskutocny. Keby som ich necitila este take gumene a neforemne..a keby tie bradavky tak straaasne neboleli....

manula

katka 33

takisto citam forum od zaciatku :) a preto sa pytam konkretne arri,lebo bola prednedavnom na konzultacii u dr co idem aj ja..nepytam sa druhych :)viem, ze u kazdeho to prebieha inak..
Co chcem ja mam predstavu, to mi je jasne, ide mi o to byt pripravena a co tam mozem ocakavat :)

katka33

Manula,

hlavne musis mat predstavu co od toho cakas ty...nie ze co tam caka teba.
kazda konzultacia je ina, kazdy doktor ma zauzivane nieco ine a aj od jedneho doktora tu mas uplne odlisne skusenosti ...ja som si citala toto forum 350 stran dozadu, ked som prisla na toto forum, je tu dost skusenosti od roznych dievcat.

manula

nelina 27
dakujem za info a s tou cenou si ma potesila :) idem na konzultaciu hned o tyzden :) inak pozerala som prace tej pani co spominas v prispevku a veru..nesla by som ..dost divne tvary..

barbora10

nelina27

pozerala som tvoje foto a mas ich krasne urobene.mas ich pekne pri sebe a tvar je uplne prirodzeny.dobra praca:)posli dalsie foto,ako sa zmenili,lebo teraz musia byt este krajsie!

katka33

Lubs...pardon...."blond moment" ...
ty si sa pytala kedy na dalsiu po stichoch...ja som to precitala ze na stichy...
No na dalsiu ma ist po 6tich tyzdnoch. Tak som ostala v pomykova ci od stichov za 6 tyzdnov, ci od operacie...ale vacsina z bab tu chodi po 6 tich od operacie. Mne povedal ze lepsie je neskor ako zavcasu...takze sa objednam bud tesne pred velkou nocou, alebo tesne po. Lebo myslim, ze potom mas az rocnu...neviem ci robieva aj polrocne...

katka33

Lubs,
myslim, ze nomalne ich doktor vybera po dvoch tyzdnoch. Ja som sa s nim dohodla, ze pridem na 12 ty den, lebo vtedy bol v PD( piatok) a normlane by som mala ist v pondelok do BA...tak to urobil uz v piatok..len mi to este prelepil tymi pasikmi, co teda som si mohla radsej odpustit a ist do BA. Dnes som si dala dole posledny (uuuuf) co sa mi nedali poriadne odlepit z tej chrasty.
Mne sa mesiac zda dlho...ty mas ist po mesiaci?

Luxury

Vladka, dr.mi to vyvetlil, ze nech nepanikarim a kamoska o tom narp. nikdy nepocula, od nej co maju, vsetky anatomy....ale to Blava /tu asi okruhle neficia :)))) ale ja nemam nic proti okruhlym, mne sa orkuhle prska pacia, su zenske a sexi, len kto mi zaruci, ze budu take ako ja chcem aby boli?? to tazko,anatomy skor viem ako budu vyzerat....