Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Zuleko

ZuZulla
Nemusíš mať niejake extra prsia,stačí že ich máš tvarovo pekné,tým pádom aj vysledne by mali byť.Skús sa opýtať či ti môže dať 325,ale ak povie že nie nič sa nedeje tam je 25 ml a to je nič.

ZuZulla

Zuleko nemam skoro žiadny.. fakt že skoro nic ... ale on povedal že pekny zaklad hm nevem de to nabral... noo ach tak to bude asi od vecii čo ?? moc si nepomožem

Zuleko

ZuZulla
Medzi 300 a 325 nieje skoro žiadny rozdiel len nepatrný.preto ak sa dá daj si 325.Veľa záleží od tvojho základu aký máš.

ZuZulla

ahojte dnes som bola na konzultacii v novamede a doktor mi navrhol 300 ml VP .... lenze meriam 174 a vážim65 tak sa mi to zdá málo.. nechcem mat nejake velke prsia take akuraat ale neviem ci toto nebude naozaj mooc malo... co vy na to ?.. pls poradte ... ked zavolám či mi moze dat aspon 325 pomoze to ?... lebo vacsie mi nemoze dat koli jazve co mam po operacii jednej ..

Nelina27

Katka, tesim sa z tvojich pozitivych dnesnych sprav a som zvedava na fotky :-)
barborka dakujem pekne, uz sa to pomaly rysuje, dnes mi muz spravil par fotiek tak som ich poslala livke, nazivo sa mi pacia viac, na fotkach mi pridu trochu ine a tie modre zily co mi vidno na nich, uplna hroza, nezlaknite sa, ja to mam vzdy:-) este su trochu modrinove odspodu po bokoch ale jazvy su uz super zahojene, uz si ich nebudem ani preliepat tou paskou, nech sa vetraju konecne

kobra17

Babulky,inak z vlastnej skúsenosti odporúčam dr.Martin Dziuban,Medestic,Mudroňova ul. nad hradom v Bratislave.Úžasný on aj personál.

kobra17

tessy
Nešiel mi internet,preto odpovedám neskôr.Dr.mi navrhol 400ml,okrúhle,str.profil,pod sval,ale ja som trvala na 450ml,vysoký profil.Mám ich pod svalom.Neľutujem väčšiu veľkosť,sú už teraz pekné,ale ak ešte odpuchnú,tak možno budem ľutovať,že som nedala ešte väčšie.Ale budem spokojná aj s týmito.Muž už teraz hmká,že aké prsíčka....Tak dúfam,že to bude aj po čase fajn.Dnes je to 4-tý deň po,slabšie bolesti mám ešte na pravom prse,vlastne ani nie bolesti,ale ako chcem vstať,tak ma štípe,či páli pravá bradavka.Nevolala som dr.,iné problémy nemám,tak dúfam,že to nič neznamená.Bolí ma chrbát od neustálej polohy na chrbte.

AdnavCosti

Baby, dnes som po 7 tyzdnoch vyliezla na eliptical, samozrejme bez zapajania ruk, len som v slimacom tempe kracala. No, poviem vam, kondicka neviem kde v...prec, pulz 140 uz po 10 min. Tak som si dala "cvicnu" polhodku. Zajtra o dve minutky viac :-) Dr. mi uz pred tyzdnom povedal, ze stacionar uz pozvolna mozem, tak som este odvtedy tyzden pockala, citim sa jak lemra...
Flextor odporucam aj ja, brala som sien tri dni, ale myslim, ze zaberal super.
Katka
Aladinove topanky - paradne prirovnanie, kde na to chodis :-)))

Luxury

Katka - dufam ze si mi poslala na mail, nech to hned vidim a mozem sa tesit:)

a gbratulujem, som hovorila, ze budes hrda zachvilu :)