Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ZuZulla

Nelina 27

No ved jasne možem byt rada že tam daco už budem mat :DD ... ale aj tak ma to bude stvat ked po opke zistim ze som kludne mohla dat vacsie

ZuZulla

Korki

14 júla pokazene leto , teda koniec augusta si možno ešte ako tak užijem naplno ved kedy sa može nosit už normlana podprda ? ale keby nezoberem tento termín tak potom až v decembri a to sa mi nechce čakat .... fííha to je dobre ale kedže mas taky siroky hrudnik tak ti asi musel dat take aby sa ti tam nestratili :))... no a inak ja mam tiez dost siroky 75pod prsiami tak sa bojim ze te 300ml sa tam stratia aj siroke pleca mam :((.. fuuha neboj sa vydržiiš :)) fakt ty aspon vies že tam niečo budes mat ja sa možno zobudim a nebudem ani vediet ze mi tam daco dali ..ale nie jasne že budem vedet waa len mam stavy že to bude maalo a na konzultacku este raz asi uz nepojdem mam to daleko ale tak zas ked 300 a 325 neni ziadny rozdiel skoro tak skusimzavolat aspon pre lepsi pocit ze vacsie cislo mam :DD

Nelina27

zuzulla, ja by som naopak dala na radu doktora, ak tam mas nejaky problem so starou jazvou asi vie co ti navrhuje, on to ma v oku a dost skusenosti... 300 ml ti urcite to B spravi ak ti ide o to:-)

korki

zuzula, a kedy ti dali termin??? este to mozes urobit aj tak, ze tak dva mesiace pred opkou pojdes este na jednu konzultacku a mozno sa dohodnete aj na tych vacsich. ja mam podobne miery ako ty, 175 a 67 ale strasne slaby zaklad, teda ziadny ale mam siroky hrudnik, pod prsiami mam 83 a cez 86. takze je to aj o tom hrudniku viac menej. a ja som tiez cakala, ze co mi navrhne a najskor zahlasil, ze minimalne 450ml musime dat. az som sa zlakla, lebo myslela som, ze viac ako 400 mi na prvykrat neda. ale potom zacal trosku viac pozerat a zistil miernu priehlbinku v hrudniku, tak mi zvolil jeden implos 450 a druhy 400, oba okruhle a vysoky profil. povedal, ze u mna mozu byt aj vacsie, ale ze pri ziadnom zaklade si to nemoze dovolit viac dat, lebo budem mat corobit po opke, teda moja koza, kym sa natiahne. a uporoznil ma,ze to bude dost boliet, asi kvoli tej velkosti. tak uz teraz sa bojiiiiiim

Zuleko

Zavolaj uvidíš:-)Najlepšie je sa s ním dohodnuť,nemaj blby pocit to meniť su to tvoje peniaze a tvoje telo..

ZuZulla

No ved keby som tak vedela ako to na mne bude vyzerat, vieš ked už to stojí take peniaze nech je to aj vidnoo .... nechcem si potom trieskat hlavu že to nie je ani vidno aj ked na mne bude asi kedže nemam nic teraz :DD ... len ja som chcela mat take aby mi bola dobra podprsenka tak 85B a to mi asi bude velka... to je taka moja predstava o akuratnych ku mne ... tak ja mu zavolaam ... sakra zajtra asi nie tak pondelok hadam si ma ešte bude pametat :))

Zuleko

Zuzulla
Musíš mať ty jasnú predstavu či chceš..ja radčej by som šla do väčších ako menších..lepšie si je zvyknuť na väčšie ako na menšie..napr.viac krát som spomínala ja ..mám 171 cm 52 kil pod prsiami 70 a cez 83 a mam 390,VP a vobec mi nepridu velke.Učite nebude problém ak mu zajtra zavoláš a povieš že chceš 325..len zas ak nechce kvoli tej jazve vecsie tak neviem..

ZuZulla

Zuleko

a medzi 300 a 350 uz je patrny rozdiel ??... no zas to nepovedal uplne razne ze nie viac ale povedal ze koli tej jazve by do vacsich moc nesiel ... len skusal mi aj 400 a to povedal ze nie ze to je moc na mna....bože ja som takaa tapa ze som sa nespytala ... lebo tak dumal že 300 ale ze ty si aj vysoka hmm a nechal to na 300