Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kobra17

ZuZulla
Ahoj.ja vážim 64kg / 175 cm,pod prsiami 77 cm a cez prsia som mala 84 cm a dr.mi navrhol 400 ml,okrúhle,stredný profil,ale ja som trvala na 450 ml,okrúhle VYSOKY profil.Tak radšej porozmýšľaj,choď ešte k iným na konzult.,aby si naozaj neľutovala,že po tom trápení bude výsledok nie podľa tvojich predstáv.Som síce len piaty deň po op.,ale už teraz vidím,že som mohla ísť aj do 500 ml a to som ešte neodpuchla,tak neviem aké veľké budú v konečnom dôsledku.A

kobra17

ZuZulla
Ahoj.ja vážim 64kg / 175 cm,pod prsiami 77 cm a cez prsia som mala 84 cm a dr.mi navrhol 400 ml,okrúhle,stredný profil,ale ja som trvala na 450 ml,okrúhle VYSOKY profil.Tak radšej porozmýšľaj,choď ešte k iným na konzult.,aby si naozaj neľutovala,že po tom trápení bude výsledok nie podľa tvojich predstáv.Som síce len piaty deň po op.,ale už teraz vidím,že som mohla ísť aj do 500 ml a to som ešte neodpuchla,tak neviem aké veľké budú v konečnom dôsledku.A

kobra17

ZuZulla

arri

manula
u mna prebiehala konzultacia asi tak, prisla som doktor na mna pozrel a hovori ze vyzera to dobre dame pod sval, rez pazuchou... potom ma nechal s jednym asistentom ten mi porozpraval vsetky mozne sposoby vkladania, rizika a vsetko co sa tyka implantatov atd. ked sa doktor vratil hovori ze ci mam deti, ci este chcem deti a co si predstavujem aku velkost prs, potom mi prilozil take skizery implantatov jedny, druhe, tak sa rozhodol ze dame 400 odmeral ma pod a cez prsia napisal na listok ake mam potom objednat a aku velkost pooperacnej podprdy a uz aj som bola vonku u sestricky. Ak sa chces nieco konkretne spytat si to napis na listok, lebo v ten moment ta to urcite nenapadne. Inak su vsetci mili a super nemas sa coho obavat.

korki

zuzula, a ty tusim nemas deticky, ze??? tak mozno aj preto ti nenavrhol vacsie. lebo po detoch, kojeniach zmenia tvar a mozno prides na reopku a potom samozrejme da vacsie. ale ja som uz po detoch a mam dorodene, dufam, v tomto zivote...

a 75cm nie je az taky siroky hrudnik. jednoznacne daj na radu dr. cervena. on vie, co robi a preco ti navrhol, co ti navrhol... a s 325 nic nevyriesis. mne ukazoval rozdiel medzi 400 a 450 a ja som tam ziadny nevidela. lebo aj ja som sa zlakla, ze preco mi ide davat rozdielne implose,ked viditelnu asymetriu nemam, ale on mi sam povedal, ze pozrite a ja som fakt pri 50 ml nic nevidela. boli uplne rovnake. len tym, ze tam mam tu priehlbinku, ze mi to tym vacsim vyplni...
ale ak chces silou mocou vacsie, odporucam este jednu konzultacku, alebo teda skus telefonicky poriesit aspon tych 350.