Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Luxury

Ja mam sono v pondelok v BA, v stredu internistu, krv mi brali vcera.... papiere som dala sestricke a ta mi zobrala krv a poslala ma internistke, tam sa ma sestricka spytala ci mam RTG pluc a ja ze nie, reku spravte co je na papieri...ona ze idem do celkovej anestezy, mala by som mat RTG pluc...ale ze mi urobi vysetrenia co tam su.....co sa tyka krvi, sestrcika ze vysledky pridu o tyzden..no skoro ma vystrelo,ale ved mam termin 4teho...a ze nech pridem v stredu...no a to mam zobrat tie vysledky internistovi...no katastrofa a moc mi nezobrali..tak ale ked to robia na pockanie tak ok....to neposielaju do Ba na dake rozbory? a potom este ARO...kurnik

kobra17

Babully ktoré ste po...
Nemala ste niektorá tiež náhodou takýto pocit,keď sa snažím vstať s postele,alebo naopak,keď si ľahám,tak ma začne štípať či páliť bradavka,ale len na jednom prse.Ale keď už sedím,alebo naopak ležím,tak to po pár sekundách prestane.Ale je to veľmi nepríjemné.Môže to niečo znamenať?Neviem či mám kvôly tomu volať dr.

suzie3

Luxury,
mne moc brala obvodna, aj na RTG pluc som mala listok od nej, a pokial viem, tak nas internista bez RTG ani nevysetroval dalej. Po internom som bola u anesteziologa.
Ale zas na druhej strane som nemusela mat sono prsnikov, co napriklad v KE vyzaduju, ale v BB nie.

arri

ZuZulla
aj ja som bola u Cervena, mam 170cm a 57kg, pod 74 cez 82 a navrhol mi 400 VP, gulate, pod sval, tak sa troska cudujem, ty si väcsia preco ti navrhol menej, ale zas zalezi aj na zaklade aky mas, das foto do galerky? pak mozes porovnat

Luxury

Baby , moc mi mala zobrat obvodna alebo to robi internista? bo ta mi len krv zobrala...a internistka sa cudolala ze nemam doporuceny rontgen pluc...vy ste boli?