Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Nelina27

tessy, neviem:-))) mam eurosilicony 370 ml TMM3 neviem co to znamena, asi vysoky... takto to navrhol doktor a ja som sa zabudla spytat aky je to profil ale v podstate mi je to jedno, s prskami som spokojna:-)

ZuZulla

korki

Nie nie nemám deturence ešte ...chodím do školy....a nevies mi asi poradit jaku podprdu by som mala pri 300 ml kedze te moje miery su pod 75, výška 174 a váha 63/5 ako kedy :DD .. a prípadne velkost pri 350?... pooperacnu podprdu mi dal 75B a to sa mi zda malaa..ked budem mat 75 B aj normalnu tak to nebude bohvie co
ale jak sa ma pytal ze ci chcem velke tak som povedala ze nie ze chcem take ku mne ... tak mi dal 300 tak mozno nebudu male

Luxury

tak este moc musim v pondelok...snad to stihnu, s mocom neviem ako to maju, ale krv posielaju do Ba ...ved uz lutujem ze som nesla sukromne,ale ked uz mi zobrali tolko krvi, tak nepojdem inde....dako to prezijem tie nervy

Kobra, ked si nemusela mat RTG, tak ok, som uz v poho :)

Nelina27

tessy, dnes su presne 3 tyzdne po opke, mne uz retro nie je taka strasne tesna ako na zaciatku ale stale je dost tesna, prsia sa v nej ani nehnu:-)

kobra17

Nelina
Ďakujem,už som si začala namýšľať,že aby to niečo nebolo.Ja už som si dala na bradavky odličovacie vatové tampóny.

tessy111

nelina a ty si kolko po opke? Mne je teraz ta retro trochu velka a neviem či to tak môže byť.Bojim sa, že sa mi rozidu prsia od seba.

Nelina27

dievcata, kto ide k cervenovi, treba len interne vys. kde vam vezmu krv (alebo obvodak vezme) a tiez treba sono prsnikov. Ziadne rtg, moc ani nic ine netreba, u inych lekarov neviem...
kobra, s tym stipanim bradaviek vydrz, aj ja som to mala, aj dievcata to tu pisali, vsetky tie pichania a bolesti postupne ustanu, mna teraz bolia momentalne odrate bradavky uz z tej pooperacnej podprdy co ju mam nonstop na sebe ale od pondelka uz nahadzujem na den normalnu podpesenku

kobra17

Luxury
neviem ako je to u vás.Ale u nás máme labák tam kde obvodnú,takže raz som si na výsledky moču hneď aj počkala.Ale na túto op.pŕs som si dala urobiť predoperačné na jednom mieste,za hodinku som bola vybavená a výsledky som mala zo dňa na deň.Síce som za to zaplatila 76 evri,ale žiadne behačky,naháňačky,čakačky.Len som prišla pre výsledky a šup s nimi na kliniku.

korki
Mne sa zdá,že každý plastik vyžaduje iné vyšetrenia.Ja som nepotrebovala ani RTG pľúc,ani sono prsníkov---vraj to nevyžaduje preto,že on vôbec do vrchnej časti nezasahuje,že on pracuje iba pod svalom a to isté mi povedala dr.na inej konzultácii.Tak fakt neviem.