Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Nela111

Nelina27
Paradne prska mas!!! :)) Mozes byt 100% spokojna. A v tych plavkach vyzeras bombovo! Tvoj muz ta bude musiet strazit, hihihi. Inak, tvoje ani nevyzeraju ako anatomy, su pekne okruhle, ale tak trochu prirodzenejsie. A jazvy sa ti tiez krasne hoja, ani ich nevidno. Aky mas teraz obvod cez prsia a pod nimi (a aky si mala predtym)?

carina

Ahojte baby a specialne korki
dnes som sa k vam zaregistrovala, citam vas len druhy den. Chystam sa objednat k dr. Cervenovi. Kamoska mi to vsetko vylicila, tak trocha som v obraze. Uz sa mi o kozach aj sniva, ked si predstavim, ze musim cakat az do zimy a prezit bez nich este jedno leto, tak ma z toho triafa. Korki tiez meriam 175/67 a teraz uz asi aj 69kg. Pod prsiami 80 a cez 86 rozmyslam nad 400ml, okruhle a profil neviem, necham si poradit. Nemas strach, ze budu velmi velke? 450tky ty kokso ja uz fakt neviem...ale ked sme take vysoke a mame siroky hrudnik asi je to potrebne, zas si nedam nejake mini-pici nech potom lutujem. Tesim sa na konzultaciu, dufam, ze dostanem nejaky termin do dvoch mesiacov a potom pocitam okt. nov. OP. V pondelok budem volat. Jupiii

Zuleko

Neviem ktorá z vás tu baby spomínala,to že na prvý krát doktor nemá dať veľké implantáty ak je nulový základ lebo sa tažko hoja jazvy..je to pravda,mne sa kvôli tomu nechcú zahojiť stehy ani za nič..tak dávajte na o pozor..

Zuleko

Zuzlla
pooperačná podprsenka nemá nič spoločné s tým akú budeš mať výslednu..mne doktor povedal že kopu ženám dávaju 75 A a výsledné majú C..čiže tým sa netráp:-)

Zuz_

hej, hej ja som tiez myslela, ze bez fotky sa to da..lebo priznam sa, ze normalne sa hanbim tam vycapit teraz fotku, ked uz budem po tak v pohode, ale teraz nemam co ukazovat :/

katka11

takže ak tam nebudem mať svoju fotku, vôbec si nemôžeň pozrieť galeriu? :-( a ja že si prezriem pracu červeňa a chirmedu :/

Luxury

Zuz - :) takze : na tento email e.uhrinova@gmail.com posles fotku svojich prsiek a musis cakat, kym ti liva posle na mail webovu stranku, na ktorej je galerka, s prihlasenim a heslom....moze to trvat aj par dni, tak vydrz :)

Zuz_

luxury

..noo tu na stranke zdravie.sk bolo, ze zaregistrovat, zaregistrovala som sa, poslali nejaky kod na email a uz len zadavam heslo, ked sa prihlasujem..ale neviem kde pozriet galeriu, ide mi akurat pridavat sem prispevky. a ani neviem kto je liva :) ako mam dalej postupovat teda? dakujem ;-)