Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Nela111

Zuz_
Ved sa odfot sama samospustou. Urcite mas take tlacitko na fotaku. Poloz ho niekam na policku, ty pred fotak a hotovo.

korki

zuzula. neboj, dr. vie co hovori. nebude mala. on ti dal preto taku malu, aby ti dobre drzala prsia abola ti tesna. aby sa prska nehybali po opke. aj ja mam pri 450 ml iba 80C a sam mi povedal, ze ja D ani mat nebudem, lebo mam siroky hrudnik a tie implose sa tam proste tak rozleju, ze urcite to bude maximum C. ale mne to staci, kedze tam nic nemam a ja som dost aj hanbliva. takze ja som aj rada, ze nebudem mat z nicoho nic zrazu D alebo E... lebo neviem si predstavit, ako to budem cele leto vsetkym kamoskam na kupku vysvetlovat. tak urcite si to vsimnu ale nechcem aby to proste kricalo. a mozno po par rokoch, ked sa mi bude malit a zvyknem si na to, tak zvacsim.
a ty urcite raz budes mat deticky, tak aj preto ti dal podla mna 300ml.

tessy, nelina. fakt suprove mate prska. neli, ked uz nebude opuch, tak budu dokonale... tesim sa s vami.

Zuz_

Nela111

aa tak ja to beriem,bolo by to nefer, keby niektore mali a niektore nie..no musim frajera nahovorit, aby ma odfotil, ten si bude mysliet, ze mi sisi, uz mi minule chytal celo, ci nemam teplotu, ze stale iba o silikonoch hovorim :D :D

arri

Nela111
mas pravdu, ked planujes dieta tak radsej pockaj. Ja uz jedno mam a dalsie neplanujem, kojila som 18 mesiacov, pred som mala dvojky, pocas kojenia stvorky a skoncila som s jednotkami :-)))

Nela111

arri
Netusim... ale v blizkej dobe nie. Ja som to tu uz pisala, ze mam dilemu - ci si dat najprv silikony a potom mat dieta, alebo najprv dieta a potom silikony. Babo planujem o 2-3 roky. No a momentalne sa skor priklanam k tomu, ze ten cas vydrzim s letiskom na hrudi (aj ked najma v lete je to TAZKEEE), a po porode a kojeni si ich dam. Ked uz teraz tam mam MINI, tak nechcem vediet ako budu vyzerat, ked mi ich dieta vycuca.. z mini bude velke NIC! :-/

arri

Nela111
no aj ja som zvedava ako ukazu tie 4stovky, slubil ze budu vyzerat prirodzene, dufam ze nebudu privelke ;-) kedy ides na konzultaciu?

Nela111

arri
Ja mam takmer take iste miery ako ty, no ako kukam fotky, ty mas lepsi zaklad. Som zvedava ako budu vyzerat tvoje po OP. :))
Ja som na zaklade tohto fora dospela k zaveru, ze ked ja raz pojdem, tak budem tiez chciet okruhle, 400 ml, VP. :))) Ktovie ci sa moja predstava zhodne s Cervenovou, hihi.

Nela111

Zuz_
Kazda z nas ma v galerke svoju fotku hore bez (neboj, davame ich BEZ HLAVY) a vacsina z nas tam NIC nema. Ved preto sme v diskusii o silikonoch... Bolo by to trochu nefer kukat na cudzie kozy, ale svoje neukazat. Nie? :-pp))