Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Nela111

Tessy111
Svoju sestru nepocuvaj!! Mas ich pekne! Je normalne, ze prsia nie su uplne pri sebe. To dosiahnes podprsenkou. Ani pred OP si ich predsa nemala blizko pri sebe, a teraz vyzeraju fajn. Okrem toho si este velmi kratko po OP (6 dni si pisala), takze sa este budu formovat. A ze malo okruhle? Povedz segre, nech si da okuliare. :)))

tessy111

Korki, maš pravdu ja som mala aj predtym trochu od seba.urobila si mi radosť,lebo moja sestra si mysli, že su hrozne a velmi od seba a že su malo okruhle.Ja si myslim, že su prirodzene a take som aj chcela.

korki

tessy, nevymyslaj!!! mas ich uplne krasne, prirodzene vyzerajuce!!! aj svoje povodne si mala od seba, ved to je prirodzene. hadam ich nechces mat bez podprdy pri sebe, ved to by bolo umeleeeeee... uz sme to tu minule preberali, tusim s adelaide. ze ziadna medzera medzi prskami, to nie je vobec prirodzene, taky efekt dosiahnes s podprskou...
jaj, tak sa mi pacia tie vase porobene prska, ze sa nenormalne tesim na tu moju opku. uz len 32 dni a som na druhej strane aj ja... teda dufam, radsej klopem, klopklopklop

korki

carina, myslim, ze pri tvojich mierach ti dr. navrhne urcite tych 400ml. mne povedal najskor oba 450 ale ked som videla, ze utlejsim babam dava tych 400, tak som sa ani necudovala. len ma to bude dost boliet, kedze tam nemam ziadny zaklad. ale elasticitu koze mam vraj dobru, tak sa to natiahne. a na konzultacku ides k cervenovi???
zuleko. mas uplnu pravdu. zle sa hoja rany babam, ktore tam nic nemali a zrazu si daju 400ml. mne to preto dr. cerven vysvetlil, ze urcite u mna musi byt rez pazuchov, lebo inak by to rany neprezili, to napatie, keby boli zo spodu a nemam ziadnu podprsnu ryhu, ktora by tu ranu schovala. takze ja som velice spokojna, ze idem prave k dr. cervenovi...