Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

carina

Nela111
hihi aj mna tu baby tym svojiim pisanim navnadili na väcssie :DDD a to som chcela len take barsjake nech tam aspon nieco mam a nech si to ani nikto nevsimne :))) no a nech som len ja spokojnejsia, ze tam nejaka zmena je. Ale teraz? eee ked uz tak uz :)A ty si aka vysoka a kolko vazis? Este len ides na konzultaciu, ze?

1cokoladka1

tessy111
No do galerky sa neviem dostať pretože som nedala žiadne fotky.Teda myslím že tak to tu funguje.

1cokoladka1

Po roku čítania všetkých príspevkov som rozhodnutá dať si silikony.Je tu však problém a ten sa týka doktorov.Počula som veľa dobrých ale aj zlých názorov.

tessy111
Dočítala som sa,že si bola u dr.Zabavnikovej.Je to dobrá doktorka?A hlavne tá cena ma zaujíma pretože cifry napr. v Chirmede sú na mňa moc.Dakujem :)

carina

Ano korki,
k Cervenovi. Kamoska mi vravi, ze nad inym ani nemam uvazovat. Ta mi dodava silu. O tom snivam uz minimalne 3 roky. Raz som uz aj bola na konzultacii (nie u neho)ale to som este nemala prachy a aj som z toho bola viac pos...kana, teraz ma nieco zenie ani neviem co ale uz sa toho nevzdam ani za nic :) Teba bude tiez Cerven robit? Pisala si, ze este tri tyzdne? Boze, ja Vas tu uz baby budem citat kazdy den :) prezivam to s vami. No a ja tam tiez k tej mojej postave nemam bohvieaky zaklad.Nosim podprdy 75B ale to len s vankusmi alebo gelom su mi dobre. Mate tu fotky aj take baby, co ste este neboli na op? Ja by som si sem tiez supla aj ked este neviem ako ale nejak sa s tym pohram a pochopila som, ze ked dam svoje, môzem vidiet vas. Tak by som rada. cmukk

korki

lifik, tak vitaj medzi nami a drzime palce toho 30. a cvicit zacat az od 6tt po opke. ale to nie ze hned vsetko. postupne... naplno tusim baby spominali tie 2/3mesiace. u kazdej inak...

lifik

tessy111: vdaka! este si to nejak neuvedomujem, takze pohodka :). Kolko asi nebudem moct cvicit??? Viem, ze je to velmi individualne, ale tak cca?