Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Nela111

carina
Silou mocou si nedavaj co najvacsie. Su tu aj baby, ktore si dali vacsie, a po opke sa stazovali, ze su moc velke, nevedeli si zvyknut. DAJ NA DOKTORA, i ked nejaku predstavu by si mala mat. Zalezi aj od toho, co sa ti paci, ci skor prirodzeny look, alebo silikonovy á la Pamela. Ja osobne som za prirodzenejsi. Plus na prvy krat ti tam viac ako 400-450 ml asi aj tak nemoze dat, lebo by to bol velky sok pre kožu. Napis po konzultacke, co ti Dr. povie, som zvedava. :)) PS: 75/B nie je taka zla velkost. Ja nosim 75/A, aj to iba s vankusikmi.

Nela111

Veronika 86
Kolko cm mas teraz cez prsia? (Inak, mne tiez tak vidno klucne kosti ako tebe, a to ja vobec nie som chuda (ani moc stihla), a tiez mam trosku rozdielne prsia, teda skor polohu bradaviek.) :))

janika24

baby,na buduci tyzden v stredu to bude 6 tyzdnov co som po op,mohla by som uz zacat aj od dnes cvicit aspon na stac.bycikli? Lebo uz som z toho na nervy, od operacie som nabrala dve kila naviac ,neratam vahu impl. A moja kondicka bude asi tiez v keli.

Veronika 86

Tessy
nie nemam, planujeme az tak o 5 rokov, no ved ja viem, ze to nie je najlepsie obdobie, ale inak nemozem..som totiz mimo SR a inokedy nemozem prist na dlhsiu dobu, takze velmi na vyber nemam :)

carina

juj korki prepac, ze sa ta tolko vypytujem ale stale ma nieco nove napadne :)
ked si bola pri nom na konzultacii, tak sa ta pytal, ci chces velke? ze ti hned navrhol tie 450? vies, ci sa napr. take 450tky beru na nase miery ako normal alebo ako to mam chapat? zatial som sa vzila s tymi 400mi pod ne asi nepôjdem ale neviem ci sa nezlaknem ked mi povie 450 ja by som chcela mat prsia maximalne trojky tak neviem.

tessy111

Veronika,maš aj deti?Myslela som ten zaklad tak, že nemaš ovisnute ako som mala ja.Nezavidim ti to nosenie podprdy v teple.

tessy111

cokoladka,ja som platila za implantaty,podprsenku a pančuchy 930€,520€ stoji opka,psychologicke vyšetrenie 30€.Ostatne predoperačne som si dala urobiť v ramci preventivnej prehl..