Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

manula

Zuz_
:))))
ten moj to zatial znasa celkom dobre ...:)) skor sa tak bavime v ramci srandy..lebo ja totiz mam vodicak,ale som sa nerozjazdila,lebo som otehotnela vtedy , tak ze za 3000 by som uz mala aj nejaky crep na rozjazdenie a ja za to budem mat prsa..tak sa nad tym tak pozastavil ..:D no este si s nami uziju do operacie a este aj po..:D to ani netusia..

Zuz_

manula

hehe..presne o aute a prsiach bola rec aj u nas..:D ja ze jasne, ze silikony..len kruti hlavou, ze nech uz to mam za sebou, lebo to nevydrzi so mnou :D

manula

nelina 27
brutal prsa, kraaaaasne a v tych plavkach akoze konecnaaaa...:))) nadhera!!!! tesim sa k cervenovi :)

carina,
vitaj aj ty, vidim, ze si podobne blazniva ako ja ..to sa tesim ..som zvedava,kedy ti daju termin, asi v juni...ja som si objednavala konzultacku v piatok teraz a sestricka mi chcela jun a nakoniec ma vtesnala na 20.maja a tak mi vlastne napada, ze kedze idem uz teraz vdaka zuzikk 1.4. tento moj termin by som ti mohla posunut :)))a cerven operuje len v BB a PK, vychod nie a presne ta cesta to bude peklo,ale aj moja sestra cestovala z BB do BA a prezila v pohodke dalo sa ..niektore chodia aj letecky :) ja chcem byt operovana v Pezinku kedze som z BA, tiez som sa desila cesty ,ale nevydrzime pre krasne prsa..? :) tak drzim palce na pondelok..zavolaj objednaj si nejaky termin a ked budes chciet moj, dohodneme sa a potom henten zrusis

manula

ahojte...tiez zdravim nove prirastky tu :)
normalne sa stavam od vas zavisla a tiez uz melem doma len o silikonoch a riesim :D
dnes sa ma priatel pytal ci chcem auto alebo prsa a ja ze prsa :D:D:D
a nieco sa bavime, napr, ze toto stoji 15000 eur a ja na to, no to by som mohla mat 5x prsa spravene ..no sibe mi total :)))) nevadi...

Nelina27

tessy, no krasne prska ti pani doktorka urobila, vyzeraju uz paradne po 6 dnoch a celkom prirodzene, su tak od seba ako si ich mala predtym, len su vacsie, netrap sa ze nie su uplne pri sebe, na to budeme mat podprsenky ked si zazelame ciarky v dekolte:-) neviem co sa tvojej sestre na nich nepaci ale mozno len trochu zavidi:-)))
a zdravim nove prispievatelky a cakatelky

Veronika 86

Nela111
Teraz mam cez prsia 82cm, co sa tyka prs, ja som si ten rozdiel predtym nevidela, az na foto :) a Dr.sa tiez k tomu nevyjadril..a tebe?

AdnavCosti

janika24
Mne moj dr. bez problemov dovolil stacionat po mesiaci, ja sama som pockala 6 tyzdnov a zacala som pomaly s elipticalom...Kondicka fakt prec, ale telo si "pamata" tak verim, ze to o par tyzdnov pride spat.
Urcite ale maj pooperacnu podprdu, nech su prska poriadne "istene" a jasne, ze zacinaj postupne. Ja som bola zvyknuta na hodinku elipticalu denne, uplne v pohodicke, teraz som na 40min. ale dost zadychana. Pridavam tak po š min. kazdy den. Rany mas uz zhojene? Bradavky nie prilis citlive?

carina

Nela111
neboj, urcite dam na radu lekara. Len keby to uz bolo zajtra :( som zvedava, ked tam v pondelok budem volat, kedy mi daju termin. Ako to pisete, tak su dost natrieskani. A co sa tyka toho, co sa mi paci, tak a la pamelo to nie je. chcem pekne prirodzene ani male ani velke. Skôr sa ale priklanam k väcssim kôli mojej vyske 175 a bokom tie su blee blee siroke a rit takisto tucna. Ved uznaj, som vsade chuda a vazim skoro 69kg! Vsetko je v riti-doslova hahaa. No uvidim, co povie lekar, s väcssimi ako 450 neratam. Ked povie 400 aj tak sa uspokojim, len neviem co znamena profil, cize ani aky si mam dat, ci stredny, ci vysoky... V pondelok napisem kedy sa mi podaril ten termin.

Zuleko

Korki
Tie jazvy sa fakt tažko hoja,ja som mala veľmi slabe prsia a dala som si 390 a nie a nie zahojit sa..len zas už keď sa človek nato podujme ,že ide do toho tak je blbosť dať si 200 ml..keď už zato dáš toľko peňazí a aj bolesť..