Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lenkea

baby, som 3,5 mesiaca po a este som si nekupila ziadnu push-up,aj ked by som velmi chcela, lebo ked si ich skusam, tak ma tie silikony strasne v tej podprsenke tlacia.skusala som aj gelove vyplne aj vankusiky, ale aj tak ma to tak neprijemne tlaci a tie prsia sa tak prirodzene nepoddaju tej push-up. mate aj vy niektora taky problem?

smileee

nie nie som v galerke.no boli to..pozerala som si co je to ten absces a celkom by to aj sedelo..lebo ked to stlacam stale z toho vyteka ta tekutina a stale to mokva vpodstate..objednana som na stredu k dr. ale chcela by som ist uz zajtra rano..ale ak je to ten absces potom co s tym? ku koznemu? lebo niekde pisali ze treba gynekologicke vysetrenie.

Nelina27

smileee si aj v nasej galerke? podla toho co pises to bude mozno tukova hrcka, sa ti to tam nazbieralo, aj ta to boli? zajtra ides k doktorovi?

smileee

nelina..dakujem dufam to izaj nic nebude vazne.len z tej rany mi trci taky kusok ale koza tak jedine dake maso alebo co alebo tuk no neviem...inak som bola spokojna kym mi tato nezacala blbnut..o lavej som ani nevedela ze ju mam..ale cely ten rok sa menili dost bolo to vidiet ako pracuju.prsia mi robil dr.cerven..bola som spokojna jasne ale toto ma vyviedlo z miery co to je.

Nelina27

smileee, nerob paniku, mozno sa ti tam vytvoril len nejaky kozny absces, nemusi to mat suvis s implantatom, drzim palce, neboj nebude to nic vazne a potom sa nam ozvi ako si dopadla. doteraz si mala vsetko bez problemov? ako si bola spokojna? a kto ti robil prsia?

Nelina27

niekto sa tu pytal na dr. Cervena a operacie na vychode, myslim ze on chodi raz do mesiaca operovat do Popradu, ale podrobnosti neviem tak si treba pozistovat u sestricky
manula dakujem a uvidis ze nakoniec bude aj auto aj prsia:-)
neviem ci nam tu niekto odpovedal, odkedy sa moze spavat naboku? vieme?

smileee

Ahojte dievcata,
potrebovala by som pomoc mam velky strach ..implantaty mam uz skoro rok a pol len pravy zacal nejak blbnut..najprv na spodnej strane som mala vsetko cervene.myslela som ze to prejde ale zacala mi tam vyschinat pokozka a zacalo to tiez tvrdnut.potom sa tam urobila v strede toho tvrdeho taka vypuklina dost velka a bola makka cela..postupne mi zacala koza sa z toho zlupovat a vcera vecer mi z toho zacala vytekat aj tekutina zltkasta a nejde to prestat..celu noc mi to mokvalo..som objednana k lekarovi uz ale mam strach neviem vobec co to je..nestretli ste sa s tym niekto prosim vas ? :(

janika24

AdnavCosti

včera som to skusila na bycikli ale iba 20 min,pretoze som sa viac bala aj to som si prsia este pridrziavala preistotu:).Rany su zahojene,mam iba take svetlucke ciarky,ani nevidno ze som bola rezana.Ale tie bradavky su velmi citlive na dotyk.