Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

carina

ahoj manulka
to myslis konzultacku na ten maj? No mne by lepsie vyhovoval ten jun aj to len do 20ho budem môct...alebo potom ked maj tak niekedy do 10ho, pretoze nezijem na slovensku a musim si to nejak sklenut s pracou a najst si za seba nahradu. Inak termin operacky bude pre mna cista katastrofa, to mi musi sediet tolko faktorov, ze sa mi to az zda nemozne ale nejak si to zariadim aj keby som niekoho mala pohryyyzt :))) Ked neoperuje v KE tak to si rezervujem niekde penzion v BB a tam aj ostanem aspon prve tri dni aj s mamulou, kt. sa o mna bude starat. Boze ja uz vsetko hned premyslene, mozog pracuje na plne obratky :)) No a na konzultacku budem potrebovat pezinok, pretoze pôjdem z rakuska a potom sup spät do prace. OP by som chcela niekedy v oktobri. Skôr to snad u mna ani nebude mozne. A ty? Kedy rozmyslas nad opkou?

Zuleko

Nelina 27
Tuším ty si sa pýtala na to spanie na boku,ja budem v pondelok 4 týždne po OP..od takých 3 aj niečo spím na boku,pretože mám strašne problémy so spaním na chrbte.Pýtala som sa dokotra a povedal že môžem si už ľahnúť na bok,no nemala by som celú noc na ňom spať.

barbora10

smileee

to je najlepsie ist k cervenovi,lebo ta operoval,takze on bude vediet najlepsie.hadam to bude len nejaka malickost a nic s implantatmi.ja som myslela,ze to citis zvnutra,takze zrejme sa iba zbytocne plasis.drzim palce,nech to nic nie je.

smileee

Lux ...inak je vsetko oka iba toto sa deje..pozerala som to a to neurcite mi vychadza coraz viac a je to asi tuk..tak to bude asi nejaka tukova hrcka alebo lipom alebo co..asi sa to nezaobide bez vybratia..myslim ze to uz fakt nema nic spolocne s implantatom ked si citam na strankach o tomto

Luxury

smile, nie je to nejaky riadny vred? reakcia na stravu alebo nejaku latku, umelinu napr? ja by som sla ku koznej a na USG prs, ci je to vnutri ok... este ti prsko blbne aj nejak inak?

smileee

barbora ...som objednana k doktorovi co mi to robil ale chcem ist skorej..dr.Cerven mi to robil..tak ale ja dufam ze to nema nic spolocne s implantatmi lebo vyberat ich nechcem ani nic podobne..uplne mi to zmenilo zivot potom..ale to asi vsetkym nam :)

barbora10

smile

no ja by som povedala,ze ked sa nieco take zacne diat rok po operacii,tak asi nebude nieco v poriadku,ale samozrejme treba sa nechat vysetrit a dolezite je,co povie doktor.u koho si bola???objednana si k doktorovi co ta operoval?

Zuz_

ahojte dievcata,
vcera mi frajer, pri pohlade na mna, ze sa stale obzeram a natahujem kozu na prsiach ;-)), vnukol taky napad, ze by som si ich este pred operaciou mala natierat nejakym specialnym kremom, ze aby sa mi ta koza uz zacala na to pripravovat, bola taka pruznejsia atd..hm? co si o tom myslite?