Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lifik

Tessy,

mna to zabije...nemam pohyb den a uz mam vycitky :)))...

A to kto ti daval na vyber klimu alebo prsia? som sa fajne zasmiala! :))

Zajtra drzim päste!

tessy111

lifik, minimalne tych 6tyždnov alebo mesiac by si nemala cvičiť.Ja necvičim dva tyždne a už teraz vidim na sebe nasledky a ako sa zle citim.Normalne som viac unavena ako zvyčajne.

tessy111

baby a ja som si mala vybrať či chcem do bytu klimu alebo prsia.A ja ,že jasne že prsia.No ktora by sa rozhodla pre niečo ine? Tužba po novom vzhlade je silnejšia.Nemam pravdu?

carina

dikes baby
spytam sa tak potom na opky v tom poprade...

manula, hehe auto-kozy, jasne, ze bude oboje ;) ale prsa prvorade! :) a môze byt spokojny, auto:poistka...pneu...a ono chce papat! ;)

milena59

baby stretli ste sa uz s tym ze silikony sa dali vybrat? Holka s ktorou som bola operovana to nechce, da si to asi von. Len neviete ako to vyzera???