Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lifik

repka,
nechala som to uplne na odborne oko! pozrel a hned povedal, ze 330. chcem prirodzene, vobec nie nejake mega a neprehliadnutelne...
Co ty?

carina

Zuz_
ahoj aj kamoska si to takto netierala asi dva mesiace pred op nejakym dobrym kremom, ked chces zistim akym. Tiez sa obavala ako bude koza reagovat a robia sa jej aj strie, tak nechcela nic nechat na nahodu )) no a ma to pekne, vôbec ziaden problem

lifik

repka,
nechala som to uplne na odborne oko! pozrel a hned povedal, ze 330. chcem prirodzene, vobec nie nejake mega a neprehliadnutelne...
Co ty?

Luxury

milena a preco ich nechce?? citala som na omladzeni, ze sa to stalo,ze pani ich po mesiaci dala von, ze to nechce, tusim do 6 tyzdnov by sa to malo dat von...potom sa asi robi modelaz, ale neviem o tom viac...tieto ,,nevydarene" operacie a odmietnutia su vraj tabu...

carina

manula?
no a to mozno budeme mat rovnaky termin na op, ze? (teda aspon priblizne :)) uz si rozmyslala ake by si chcela? ci anatom alebo okruhle? no a kolko merias a vazis?

repka

aj ja mam termin - ku cervenovi, ale az na december - to uz nevydrzim :))) ... ale ak sa uvolni mali by mi zavolat - tak som zvedava--
ake si ides dat ty? velkost?