Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tessy111

repka, to si ešte nevidela moje ovisnute kože pred opkou.To budeš mať asi poriadne, ked si maš objednať 75D.Nemaš sa prečo hanbiť, každa to nema ružove pred a foto sa dava bez hlavy.

repka

poradite mi kde pozriet galeriu! :(

tessy - to ja by som sa hanbila poslat teda niekomu moju fotku :(

ked mne bude davat 450ml a mam si objednat podprsenku 75D - to budem mat kolkatky? teraz nemam ani jednotky!

tessy111

Repka, odfotiš sa pred opkou a pošleš to na e.uhrinova@gmail.com a ta baba ti pošle info čo a ako.

Lifik, no manžel mi dal na vyber či chcem umyvačku riadu alebo klimu alebo prsia.

repka

lifik
:))..
to ti teda dali hned ako prvy termin?
no ku mne si poznacila, ze budem moct aj skor, tak len dufam, ze mi jeden den - co najskor:) zazvoni telefon a budem moct aj ist..
a si si musela sama objednavat tie implantaty, nie? aj podprsenku specialnu?
a vysetrenia si za kolko stihla?

Zuz_

carina

to by bolo fajn, spytaj sa jej prosim ta na ten krem..aj ked len koncom aprila idem na konzultaciu a na operaciu by som chcela tak oktober- sice uvidime, ako budu terminy..a ty ako? ides este len?

repka

lifik
:))..
to ti teda dali hned ako prvy termin?
no ku mne si poznacila, ze budem moct aj skor, tak len dufam, ze mi jeden den - co najskor:) zazvoni telefon a budem moct aj ist..
a si si musela sama objednavat tie implantaty, nie? aj podprsenku specialnu?
a vysetrenia si za kolko stihla?

lifik

kobyla :)))..si si dala!

niekedy v decembri som bola na konzultacke, a vtedy mi posunuli na marec, zrejme sa im nieco uvolnilo...

repka

lifik
tak to uz teraz v stredu ides pod noz? zavidim :) .. ako dlho si cakala na termin? alebo ti zavolali skor?
hej, ja som vysoka a kobyla - na mne sa to strati :))