Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zasuvka

baby,
čo ste už dlhšie po opke,prosím Vás o radu,začala som cvičit,chudnút,a prsia sa mi začínajú strácat,máte niektoá takúto skúsenost,alebo kolko kíl najviac ste schudli už s implošmi,a zmenili sa vám nejako velkostne alebo tvarovo.
dakujem

lifik

Tessy,

to mas kolkatky vlastne???
ja si miery nevieeeeeeeeeeem, ups :)))!

Repka,
velmi sa na to nespoliehaj, to im povie kazdy, ze sa maju ozvat, ak sa nieco uvolni...
Mne dali najskor termin maj a na konzultacke marec...

tessy111

je to jedna z nas na fore, ktora to zaviedla a pristup do galerky maju len registrovane, ktore jej pošlu tiež svoje foto.tam nedavaš fotku celej postavy.Môžeš ale bez tvare.

tessy111

baby, viete mi poradiť čim si mam odstraniť tu farbu ,ktorou ma kreslila pred opkou? Mam ju na podprde a nejde to vyprať.Použila som aj vanisch a nič.Z kože to tiež nejde dolu.