Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lifik

nie, nie repka.

asi som Ta doplietla. Najskor som tam volala a opytala sa na kedy cca maju najblizsie terminy. Ked mi povedali, ze maj, tak som skoro odpadla!!! Potom na konzultacke mi dali marec...

lifik

repka,

ano, to si objednavas v Siklienke, ja som im poslala len nascanovanu objednavku a urobila prevod cez IB....

...na krv som bola 18teho a zajtra si idem po vysledky a interne...takze cca 2 tyzdne na to rataj.

tessy111

repka, na konzultacii sme sa dohodli, že mi da pod sval ale pri operacii sa rozhodla inač a dala mi čiastočne pod žlazu a čiastočne pod sval.takyto spôsob sa použiva ak je pacientka fyzicky aktivnejšia.Napr..fitnes.

repka

lifik
ja nechapem celkom :( .. ty si tam bola dvakrat? ..lebo ja som bola len na konzultacii raz a dali mi termin....
(ja dufam ze sa mi ozvu :(

tessy111

ani neviem ale skušala som podprdu čo som nosila v tehotenstve 80C a košik C mi je maly.tak som zvedava aku si budem kupovať, ked donosim tu otravnu fixačnu.