Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

repka

carina
tak povedal, v decembri ti poviem ake su :))
on sa pozeral aj na to, aby sa mi to na sirku zmestilo - preto vysoky profil
- ak teda sa nemylim...

Nelina
boze, tak preco mi nepovedali, ze tam to je skor? vsak ja by som hocikde na slovensku isla...:(

Nelina27

manula neboj, v PK sa dostanes na radu skor:-)
bellinka, tak ti drzim palce nech mas prska podla svojich predstav, este ma napadlo ci ta nebude potom tou vacsou vahou boliet chrbatik, elasticitu koze mas asi dobru teda, mna by odradzalo asi iba to znovu vsetko absolvovat, tu bolest a rekonvalescenciu, ale ty urcite vydrzis;-)

carina

manula,
ja drzim palce aby to este zislo ale poviem ti 9 dole??? respekt! no a nemysli si, ja nie som "modelecka" mna zachranuje len moja vyska. Ja neviem nic schudnut boha! uz mam skoro 69kg :( ale aj mi chuti kurna. som zvedava, ci ta neodhovori od anatomov, lebo ako citam, väcssinou dava okruhle a tam je aj rez pod pazuchou. To sa mi viac pozdava. Kamoska ma tiez okruhle a ani by som nepovedala, vyzeraju total prirodzene-krasne! Takze v piatok? No napis ako si dopadla, budem cakat ;)

repka,
ty budes mat az 97? ty blaho! meriam tak ako ty, cez prsia tiez 86-87. mozno mu potom radsej poviem stredny profil alebo co, nech to nie je prilis velke )) este pol roka vas budem citat a uz budem mat take mesuge v hlave, ze ajajaaaaj :) ale ved doky vie co robi ;)

repka

manula
vsak on ma svoje pracovisko v BB.. ale keby som vedela, ze tam je skor, tak by som osobne isla hocikde na slovensku... a co ja viem, hadam by mi to povedali, ci???
... ja osobne dufam, ze sa uvolni nieco skor :)

manula

repka,
to ani ja netusim preco,ale tak ma tu baby utesili, povedali, ze tam sancu mam na skorsi termin :D:D:D tak v to silno dufam ....